Trening

Trending:


Tips som personlige trenere vil (og ikke vil) at du skal vite

Fra å miste vekt til å få muskler, kan personlige trenere hjelpe deg med å komme i form og oppnå dine mål. Men akkurat som alle andre yrker, er det forretningshemmeligheter de ikke vil at kundene skal vite. Klikk gjennom galleriet og få vite hva personlige trenere gjemmer for deg.


Tips for å avverge sultangrep i løpet av dagen

Følelsen av umettelig sult, selv om du allerede har spist, er en daglig kamp for mange mennesker, men svaret kan ligge i kosthold og vaner. Sjekk ut galleriet og se tipsene for å unngå at du får sultangrep i løpet av dagen!


Overraskende ting som er skitnere enn toalettet ditt

Du ville ikke røre toalettet ditt og deretter ansiktet ditt, ville du? Forhåpentligvis er svaret nei, men det viser seg at det er tonnevis med andre overflater er vert for flere ganger mer bakterier, og du vasker ikke hendene dine etter at du har rørt dem. Sjekk ut dette galleriet, basert på en liste fra Buzznick, for å finne ut hvor bakteriene gjemmer seg.


Tegningen til Frida gikk landet rundt på få timer: – Noe som omfavner alle

Etter masseskytingen natt til lørdag satte Frida Marie Grande seg ned for å tegne.


Alle måtene du roter til metabolismen din på

Metabolismen din er ansvarlig for å brenne fett, og mens noen aspekter av hvordan det virker, er genetiske, kan andre påvirkes av livsstilsvalg. Bla gjennom dette galleriet for å oppdage alle måtene du kan ødelegge stoffskiftet ditt på.


Kong Harald: – Forferdet over nattens skytetragedie

Kongen deler klar oppfordring til det norske folk.


Jessy (27) får harde anklager på TikTok: – Som å sette et Ferrari-merke på en Honda

TikTok-stjernen totalforandres når sminken kommer på.


En historisk reise gjennom Japans mest utrolige slott

Ta en historisk tur til Japan ved å besøke dets fantastiske slott! Disse middelalderske byggverkene er vakre relikvier fra landets fortid, og kan skryte av museer, vakre hager og spektakulær natur. Bli med oss på en reise for å besøke de mest utrolige japanske slottene!


Morsomme måter å live opp barnerommet!

Vil du pusse opp barnerommet, men mangler inspirasjon? Disse funky ideene vil gi en kreativ, koselig og fargerik atmosfære til alle soverom, enten du er ung eller gammel! Ta en titt på disse morsomme måtene å dekorere småens soverom!


Kjendiser som allerede var rike før de ble berømte

Berømmelse går ofte hånd i hånd med rikdom. Og mens noen av våre favorittkjendiser begynte økonomisk på bunnen, vokste andre opp i velstående familier og trengte ikke å bli kjent for at de skulle bli kalt rike. Klikk gjennom galleriet og ta en titt på kjente mennesker som allerede var velstående før de sto opp til stjernen.


Langet ut mot Vår Staude for skjult reklame. Nå svarer hun

– For meg handler dette om pur begeistring, skriver TV 2-programlederen etter at hun fikk så busta føyk av mediekritiker Trygve Aas Olsen.


Gisle Agledahl reagerer på Pride-bråket: – Det er sexen som har vært ulovlig

Gisle Agledahl og Joakim Kleven reagerer på at Pride får negativ oppmerksomhet i forkant av paraden.


Anniken Jørgensen innrømmer: – Presset ut restylanen av leppen min i panikk

Influenseren innrømmer at påvirkningen av andre influensere i sosiale medier kan bli for mye til tider.


Utleverer seg selv for følgerne, men dette nekter de å dele

Marte Bratberg og Janka Polliani kan gjerne være personlige, men ikke private.


Mottar massiv respons etter «Paradise»-deltakelsen: Hylles av FRI-lederen

– Det er alltid positivt med forbilder og noen som går foran og er synlige, sier lederen i FRI om årets «Paradise»-cast.


Sommerpraten: Einar Tørnquist (39)

Einar Tørnquist blakker feriekassa til familien på en dag, og har kun én ting å si om sommerens mest overvurderte «sommergreie».


Dette kan du lære av introverte

Innadvendte (introverte) personer, blir ofte fortalt at de trenger å være mer utadvendte (ekstroverte), at deres naturlige måte å være på ikke bidrar til et vellykket eller tilfredsstillende liv - bare se på alle de utallige guidene som prøver å "hjelpe". Men der fremstår det å være introvert som et problem som må løses, noe som noen ganger kan være altfor overbevisende i en verden som ser ut til å belønne det å hevde seg fremfor å finne verdier i mer stille refleksjon. Den virkelige forskjellen mellom ekstroverte og introverte knytter seg mest til hvordan de lader seg opp batteriene. De som finner ny energi ved å være alene, har faktisk mange virkelig verdifulle trekk som fungerer godt i parforhold, arbeid og den generelle kvaliteten i livet, men som blir for lite verdsatt. Klikk gjennom for å se hva ekstroverte kan lære av introverte.


Mads Hansen ble blokkert på Instagram av Durek Verrett etter dette

Mads Hansens Instagram-innlegg falt ikke i god jord hos Durek Verrett.


De skumleste forlatte fornøyelsesparkene i verden

Fornøyelsesparker: Du tenker nok på dem som steder fulle av moro og glede. Men virkeligheten er at mange av disse stedene ble forlatte, uhyggelige steder, som er i stand til å gi deg virkelige frysninger. Ta en titt på galleriet av disse forlatte, muligens hjemsøkte stedene ... hvis du tørr.


Slik reagerer kroppen din når du ikke har sex

De fleste kvinner og menn sier vanligvis at de er tilfredse med sexlivene sine. Det er imidlertid ikke alt man er enige om. For eksempel viser det seg at kvinner og menn har vidt forskjellige meninger om sex, og dette kan lett skape vanskeligheter i et forhold og føre til et mangelfullt sexliv. Hvordan reagerer kroppene våre på en mangel på sex? Klikk gjennom galleriet for å lære mer!


Gro Hammerseng Edin trosset politiets anbefaling: – Vil ikke gå og være redd

Den tidligere håndballspilleren dukket opp alene til markeringen mens kona Anja Hammerseng Edin var hjemme og passet barna.


Blir du syk av hjemmet ditt?

De fleste tror at når de kommer hjem og lukker inngangsdøren bak seg, er de så trygge som det går an. Det vi ofte glemmer er farene som lurer innenfor. Forskningen sier at hjemmet ditt er fullt av risikoer, enten det er snakk om giftige rengjøringsprodukter, mugg, infiserte kjøleskap eller hageslanger. Hvor trygt tror du ditt hjem er? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hjemmet ditt faktisk kan gjøre deg syk.


Møt stjernene fra Hollywoods gullalder!

Perioden mellom 1920 og 1960 kalles ofte Hollywoods gullalder. Store navn som Cary Grant og Audrey Hepburn erobret filmverdenen med sine elegante og sjarmerende prestasjoner. La oss ta en titt på denne unike perioden i underholdningsbransjen!


Musikere og band som har brukt hemmelige pseudonym

Alle har hørt historier om artister som sjekker inn på hotell under falske navn for å beskytte privatlivet fra mediene. Men visste du at mange musikere også gjør konserter og til og med slipper album under forskjellige pseudonymer? I dette galleriet avslører vi noen av dem, så ikke nøl med å kjøpe en billett hvis du ser et av disse navnene på en plakat! Ta en titt.


Dette kjøpte kjendisene med den første store lønningen

Biler, hus, møbler, mat og til og med veggtapet – klikk gjennom dette galleriet for å se hva noen av de største stjernene kjøpte etter at de begynte å tjene gode penger.


Kjendiser du ikke visste hadde kongelige forfedre

Disse kjendisene er direkte knyttet til den britiske kongefamilien eller med en staselig slektstre. Klikk på dette galleriet for å finne ut mer om de aristokratiske båndene!


Historiens skumleste kvinnelige kriminelle

Mens mange kanskje tenker på menn når de ser på skremmende kriminelle, kan du bli sjokkert over å lære hvor mange virkelig barbariske forbrytelser som har blitt begått av kvinner. Disse kvinnene vil bli husket av alle de verste grunnene. Noen av de mest kjente eksemplene har til og med blitt avbildet på den store skjermen! Ta en titt gjennom galleriet og lær om de verste kvinnelige kriminelle.


Uvurderlige tips for å gå pilegrimsruten Camino de Santiago

Camino de Santiago-ruten utfordrer både mentalt og fysisk. Selv de som ikke er religiøse, velger å delta på pilegrimsferden for eventyret og kameratskapets skyld. Hvis du tenker på å gå eller sykle denne ruten, få med deg noen uvurderlige tips om hvordan du skal forberede og hva du kan forvente i løpet av den 30+ dagers reisen i følgende galleri.


Merkelige former for personlig hygiene i eldre tid

Verden utvikler seg hele tiden, som betyr at nye produkter og teknologier finnes opp som hjelper oss å holde den personlige hygienen på topp. I middelalderen og i det gamle Egypt tok folk vare på den personlige hygienen på måter som i våre dager bare virker merkelig. Lyst til å vite mere? Ta en titt!


Ida Fladen fikk bekymringsmelding fra venner etter kreftbeskjeden: – Trenger en pause

VGTV-profilen innrømmer at hun er klar for en pause, snart.


Durek Verret har klaget inn Se og Hør til PFU

Mener bladet har brutt Vær Varsom-plakaten på flere punkter.


Kim Kardashian latterliggjøres på TikTok

Realitydronningen får gjennomgå i sosiale medier.


Fem tips til å komme i gang med havsvømning

Svømming i sjøen er både super trening og en fantastisk naturopplevelse. Men det er noen ting du bør tenke på før du kaster deg uti på åpent vann.


De beste tipsene for å reise med barn

Å reise med barn kan være et mareritt for foreldre, men det er ting du kan gjøre for å lette kaoset på reisen hvis du reiser med barn. Klikk her for å se 30 tips når en reiser med barn!


Hvordan spare penger i huset om sommeren

Sommeren er her, og det er på tide å spare litt penger. Nettopp, glem de store utgiftene, nå er det sesongen for å spare, om det er til et studie, ny bil eller boliglånsbetaling. Hvis du har varme somre, kan det være lett å bare slå på klimaanlegget og la det stå på hele dagen. Imidlertid kan det bli ganske kostbart å holde seg avkjølt om sommeren. Når det er sagt, det er mange måter å spare penger på om sommeren. Det kan kanskje høres kjedelig ut for noen, men å spare penger om sommeren kan faktisk være ganske morsomt. En stor del av sparing kommer med å administrere budsjettet. Start med å lage et sommerbudsjett hvor du kan organisere besparelsene dine, for sesongen der vi pleier å bruke mest. Sparing om sommeren kan hjelpe deg med å sette en ny standard for å administrere penger. Hvis du er uheldig å havner i en økonomisk krise, har du kanskje allerede erfaring med å få pengene tilbake. Nå for tiden kan vi nyte vifter og klimaanlegg, men tilbake i 1960 hadde bare 12% av amerikanske boliger klimaanlegg. Moderne familier kan oppnå halvparten av sine besparelser på klimaanlegg, men det er absolutt andre mer økonomiske måter å holde seg avkjølt på. Med alt dette i tankene, klikk gjennom for den ultimate veiledningen for å spare penger i sommermånedene. Med alt fra nedkjølende iskalde drinker til økonomiske fordelere med sommerfestivaler, vil denne listen med pengebesparende ideer gi deg mange ideer. Tross alt trenger ikke det å spare penger om sommeren å være et ork. Les mer om det ukjente potensialet i å holde lommene fylt gjennom den varmeste sesongen.


Viste fram kontoret - blir latterliggjort

Realitydronningen Kim Kardashian får gjennomgå i sosiale medier.


De beste innendørsplantene for din leilighet

Tenker du på å endre ditt hjems innredning og legge til et snev av farger og liv til det? Den beste løsningen er å bringe naturen innendørs. Planter vil gi leiligheten din en munter, fargerik, sofistikert og til og med eksotisk følelse. Klikk på galleriet og sjekk ut de beste plantene til leiligheten din!


Hudflettet datterens OnlyFans-konto. Nå følger ekskona etter

Denise Richards gjør som datteren og oppretter egen OnlyFans-konto.


Snakker ut om kattedrakten

33-år gamle Alicia Vikander er Oscar-vinner og blir gjenkjent på gata. Men den svenske skuespilleren har beina godt planta på jorda.


Ting bare løpere skjønner

Det er ikke fordi løpere tror de er smartere enn andre. Det er bare så mye vanlige folk ikke skjønner. Som for eksempel disse seks naturlige tingene.


Irriterende ting på sosiale medier: er du skyldig i noen av disse?

Sosiale medier er en del av mange menneskers liv, og som med alt annet, er det ting vi liker om det og ting vi ikke gjør. Enten vi innrømmer det eller ikke, vi har alle våre irriterende vaner på sosiale media. Det er alltid en type person som irriterer oss bare litt av en eller annen grunn. Bla igjennom galleriet og se om du kan forholde seg til noen av disse... eller om du er skyldig i dem.


Åpenhjertig Leah Isadora Behn: – Trist at jeg, og andre, tenker sånn

Leah Isadora Behn har tatt sosiale medier med storm de siste årene.


Skrevet i stjernene: hvordan planetene påvirker våre daglige liv

Hva har planeter som Venus og Neptun å gjøre med kjærlighet eller åndelighet? Ifølge astrologi påvirker de mange aspekter av vårt daglige liv. Klikk her for å lære alt om det!


Tips til strøkent hår uten å forlate huset

For mange er det å velge en komplisert frisyre noe som krever mye arbeid. Ikke bare må du gå til en skjønnhetssalong, men du er også avhengig av hårtype. Men, det finnes et par triks du kan bruke hjemme for å hjelpe deg til å oppnå det perfekte håret. Klikk gjennom galleriet for å oppdage disse utrolige triksene for et perfekt hår.


Rupert Murdoch skiller seg fra kona Jerry Hall

Rupert Murdoch (91) og Jerry Hall (65) går hvert til sitt etter seks års ekteskap, ifølge amerikanske medier.


Sandra Lyng satte musikken på pause - dette gjør hun nå

Artisten og ettbarnsmoren røper beite-bytte.


Det tok fem år før Maria Mena turte å gå på treningssenteret igjen: – Gikk gærent

Artisten er omsider tilbake på spinningsykkelen.


Hvorfor er stand up padling så populært?

Når man er ved sjøen, ser man flere og flere som står på padlebrett. Hvorfor er det blitt så populært?


De mest populære hobbyene for pensjonister

En sunn livsstil er viktig for et langt liv. En del av å ha en sunn livsstil betyr å holde seg sosial og delta i aktiviteter som er morsomme. Hobbyer og fritidsaktiviteter kan hindre pensjonister i å isolere seg selv og hjelper dem å holde seg mentalt og fysisk skarpe. Bla gjennom følgende bilder for å oppdage de beste hobbyidéene for pensjonister!


Deler hjerteskjærende beskjed: Forloveden døde på bryllupsdagen

Den britiske sangstjernen får massiv støtte i sosiale medier.