Helse og trening

Trending:


Når sexlivet forandrer seg etter man får barn

Ingen er like, men det skjer mye med kropp og sex etter en graviditet.


Mange år med klapp og kos - dette er hunderasene med minst helseplager

Det å velge en hund som nytt familiemedlem kan være en være vanskelig, ettersom det er så mange aspekter som bør vurderes Hvor lett hunden sosialiseres, treningsbehov og barnevennlighet - er alle viktige egenskaper som potensielle hundeeiere på ta med i vurderingen. Men en annen viktig adferd som ofte blir oversett, er helse. Noen hunderaser er mer utsatt for visse sykdommer og kan derfor kreve mer pleie og flere turer til veterinæren enn andre. Heldigvis har nettstedet CertaPet listet opp de sunneste hunderasene som lever fullverdige liv hvis de får godt stell og pleie. Se igjennom galleriet for å se hvilke hunder som lever lengst.


Hvor mørk var egentlig middelalderen?

Middelalderen var en mørk periode i historien. Denne perioden handlet ikke bare om drager, rettferdige riddere og prinsesser. Fra 500 e.Kr. til 1500 e.Kr. var Europa dominert av Den katolske kirken, føydalisme, hungersnød, fattigdom og død. Fra Romerrikets fall til begynnelsen av renessansen, fikk Europa se fremveksten av livsfarlige medisinske metoder, voldelig lovpraksis, religiøs fanatisme, vold og sykdom. Fra ekstreme værforhold, til demonisering av dyr og katastrofale sykdomsutbrudd, hadde denne perioden av historien alt. I ca 1000 år levde vi i en verden der å leve var en seier i seg selv, enn si å ha et normalt, komfortabelt liv. Middelalderen var veldig vanskelig faktisk. I dette galleriet finner du noen av de mørkeste hendelsene som plaget middelalderen. Klikk gjennom og ved slutten av det, vil du være takknemlig for verden vi har i dag.


Hvordan bruke mindre salt i matlagingen

Verdens helseorganisasjon (WHO) har bestemt at det daglige inntaket av salt ikke bør overstige 5 gram, noe som omtrent tilsvarer en teskje. I henhold til de anbefalte daglige inntaksnivåene kan man forresten snakke om overflødig inntak så tidlig som 3,75 gram. Det viser seg derfor å være helt viktig å spise mat som ikke forårsaker et overskudd. Det problematiske elementet i salt er natriuminnholdet, som deretter påvirker blodtrykket. For europeiske retningslinjer bør det daglige forbruket ikke overstige 1,5 gram.


7 dyr som lever mindre enn ett år

I denne artikkelen vil vi utforske syv fantastiske dyr som har et kort, men intenst liv, som rapportert av på den italienske nettsiden "animalpedia.it". Disse dyrene, inkludert insekter, fisk og amfibier, er preget av en kort, men intens livssyklus, som inkluderer reproduksjon, vekst og død på svært kort tid. Hvert av disse dyrene har en unik historie og en rekke tilpasninger som hjelper dem å overleve og trives til tross for deres korte liv. Gjennom dette fotogalleriet vil vi finne ut mer om disse ekstraordinære dyrene og hvor lenge livet deres varer i gjennomsnitt.


Rugbrød: 7 grunner til å spise det

Rugbrød, nå lett tilgjengelig på supermarkeder, har mange gunstige egenskaper for kroppen vår. Den mørke fargen er helt naturlig, men det som interesserer oss mest er sammensetningen. Rugbrød er en rik kilde til fiber, men også av viktige vitaminer for helsen vår. Dette gjelder bare i tilfeller der vi snakker om brød laget av rugmel. Dessverre må mer oppmerksomhet rettes mot dette: det er ofte brød på markedet som ser ut som rug, fordi det er mørkt, men det er det ikke. Av denne grunn anbefaler vi alltid å sjekke ingredienslisten før du kjøper mat. Hvorfor skal det være en del av kostholdet? Bla gjennom galleriet for å oppdage de mulige fordelene med rugbrød.


Hva er en influenser?

Det er mange toppfotografer som også kan skrive influenser på CV-en. Dette gjelder særlig fotografene som har mange følgere på sosiale medier, men hva er det egentlig en influenser gjør?


Stedene hvor du kan beundre verdens mest ikoniske byporter

Noen av de mest bemerkelsesverdige urbane landemerkene er byporter - en port som er, eller var, satt i en mur og tradisjonelt bygget for å danne et kontrollert tilgangspunkt inn og ut av en inngjerdet by. I lange tider passerte alt og alle, inkludert mennesker, varer og dyr, under disse imponerende byportene. Også kjøretøy som skulle inn og ut av en innegjerdet by, måtte via disse monumentale transittpunktene. Avhengig av deres historiske sammenheng fungerte byportene som formidable forsvarsverk. Men de tjente også andre formål. Skatter og avgifter ble innkrevd ved byporten. De ble ofte brukt til å kunngjøre offentlig informasjon, for eksempel sivile kunngjøringer, standarder for lokale tiltak og juridiske erklæringer. En byport kunne også fungere som en medisinsk post, hvor det ble utført helsekontroll for å redusere spredning av sykdom. Og de hadde også en mer makaber funksjon, som et sted for skrekk og advarsel når levningene fra henrettede kriminelle, forrædere og andre offentlige fiender ble stilt ut, så alle kunne se. Byportene finnes over hele verden i byer som går tilbake til antikken til rundt 1800-tallet. Noen er litt mer enn ruiner. Andre står fremdeles i sin fulle prakt, som symboler på rikdom og makt fra en svunnen tid. Bla gjennom galleriet og ta en titt på noen av de mest berømte byportene som er bygget.


For 7 år siden veide kvinnen over 270 kilo og satt som en fange i bilen sin – slik ser hun ut i dag

Å gjøre en forandring, en virkelig livsforandring, tar tid og krever ekstremt mye motivasjon. Det er ikke nok å bare ha litt lyst til å komme i gang, du må få fremme din indre urstyrke som kan gjøre at du orker å kjempe med- og motvind. Da Brittani Fulfer så at vekten veide utrolige 273 kilo, visste hun at spisingen hennes hadde gått altfor langt. Hvis hun ikke handlet nå, ville hun spi...


Hvilken hunderase bør du velge, basert på stjernetegnet ditt?

Å velge hund kan være krevende, men du kan gjøre beslutningen mye lettere ved å lære om hvilke raser som passer best til ditt stjernetegn. Hvis du sjekker stjernetegnet til noen du dater, hvorfor ikke finne ut om du og din livslange firbente venn også passer sammen? Klikk gjennom for å se noen av de beste potensielle valpene i henhold til tegnet ditt.


Truet hjortekalv født i Polen: bildene

I dette fotogalleriet vil vi vise deg noen spennende bilder av en nyfødt kalv i dyrehagen i Poznan, Polen Den aktuelle kalven er en sjelden dyreart, noe som representerer en viktig begivenhet for bevaring av arten, siden antall eksemplarer av dette dyret igjen i verden er ekstremt lite. Fortsetter du å lese, får du muligheten til å beundre bilder av den nyfødte kalven og lære mer om arten.


Verdens mest utrolige labyrinter

Labyrinter er spennende mønstre som fanger hjerter og fantasi til de som er villige til å seg vill. Det kan være ganske hypnotisk å prøve å gå gjennom en av disse imponerende nettene. Klikk gjennom dette galleriet for å lære mer om mysteriene til labyrinter og hvor du kan finne noen av de mest slående labyrintene i verden. (Foto av Ashley Batz )


Den rareste overtroiske ideene til NBA-mesterne

Overtro kan virkelig ligge i enhver person, og kanskje uten å innse det, blir man noen ganger ledet til å utføre overtroiske ritualer slik at en bestemt hendelse vil ende på best mulig måte. Overtro er et vanlig fenomen i sport, og basketballmestere er ikke noe unntak. Fra ritualer på tidspunktet for rituelle frikast til spisevaner, har basketballspillere noen av de mest bisarre og interessante overtroene. I denne artikkelen vil vi utforske de mest nysgjerrige overtroene til NBA-mesterne, inkludert de til noen av de største spillerne gjennom tidene.


Michael Kors for Monica Bellucci: party på New York, bilder

Et intimt og eksklusivt cocktailparty for å feire forestillingen til Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memoirs. Michael Kors organiserte after-party på Café Carlyle på Carlyle Hotel i New York, etter forestillingen til Monica Bellucci på Beacon Theatre. I den spesielle forestillingen inntok den italienske skuespilleren Monica Bellucci scenen for å hylle den legendariske greske sopranen Maria Callas. Akkompagnert av Wordless Music Orchestra leste hun opp Callas's uferdige bok med brev og memoarer, utgitt posthumt, som forteller om operasangerens liv med hennes egne ord.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!


Søsken på skjermen som du ikke visste ble kjærester i virkeligheten

Filmsett er kjente yngleplasser for romanser, med utallige kjendisflørter som blomstrer blant de emosjonelle scenene og dramatisk kunstig regn. Men hva skjer når du er interessert i noen du egentlig skal være søsken med? Tydeligvis er kanskje ikke det like avskrekkende! Sjekk ut dette galleriet for å se hvilke søsken på skjermen bestemte seg for å gå videre når kameraene var avslått.


Flexitarianisme: hva er det og hvilke fordeler gir det?

Flexitarianisme en stadig mer populær og blant annet planetvennlig spisestil. Prinsippene er enkle: kostholdet er basert på vegetarisme eller veganisme. Sporadisk inntak av kjøtt eller animalske produkter er tillatt. I motsetning til mange dietter får flexitarianisme anerkjennelse blant eksperter. Hvorfor er det slik? American Heart Association publiserte en studie som beskriver de helsemessige fordelene ved fleksitarianisme. Dataene kom fra 450 000 europeere som legene fulgte i ti år. De fant at de som hadde et kosthold som besto av minst 70 prosent planteprodukter, hadde 20 prosent lavere risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer enn "kjøttetere".


På oppdagelsesferd i Italia: tortellini fra Emilia

Italia er kjent over hele verden for sin historie, kunst, kultur og.... mat. Blant de mange matrettene som nytes over hele verden, er det ingenting som slår den berømte tortellinien fra Emilia. Fersk pasta, fylt med kjøtt og ost. I kraft eller med kremer eller sauser, denne tradisjonelle retten appellerer virkelig til alle, både i Italia, men også i utlandet, hvor du kan finne dem nesten hvor som helst. Oppfunnet mellom Bologna og Modena, har populariteten deres nå ingen grenser, så mye at de til og med har blitt revidert i henhold til tradisjonelle oppskrifter fra hvert enkelt land. For italienere er imidlertid tradisjon viktig, og purister vil rynke på nesen over noen grusomheter. I denne artikkelen presenterer vi deg, på den mest tradisjonelle måten, skjønnheten til den ekte emilianske tortellinoen.


Verdens vakreste mann er Regé-Jean Page, ifølge vitenskapen.

Publikum satt pris på hans skuespill - og fysiske ferdigheter i den første sesongen av TV-serien "Bridgerton", og nå kommer også en anerkjennelse fra vitenskapen for René-Jean Page. Ifølge data publisert av Daily Mail, ved hjelp av den greske Golden Ratio av Beauty Phi, som måler ansiktssymmetri, bestemte den London-baserte kosmetiske kirurgen Julian De Silva at skuespilleren hadde den høyeste skjønnhetsscoren blant kjendiser. René-Jean Page fikk 93,65 poeng. På andreplass Chris Hemsworth. I den mannlige top ten finner vi også: Robert Pattison, Chris Evans og George Clooney.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


Dette kjøpte kjendisene med den første store lønningen

Biler, hus, møbler, mat og til og med veggtapet – klikk gjennom dette galleriet for å se hva noen av de største stjernene kjøpte etter at de begynte å tjene gode penger.


Dagens toppnyheter

Dette er dagens toppnyheter.


De utrolige kjolene til Viktor & Rolf på Paris Fashion Week 2023: bildene

Moteshowet til designerne Viktor & Rolf på Paris Fashion Week 2023 overrasket over originaliteten til klærne og budskapet som skaperne ønsket å kommunisere. Klærne representerer dualiteten mellom kroppen og konvolutten, og returnerer en virkelighet til tider surrealistisk. Bildet av kvinnen smuldrer opp, men dukker til slutt opp i en ny dimensjon.


De vakreste bibliotekene i verden

Ved å fortelle historier fra fortid og nåtid holder verdens beste biblioteker lokalsamfunn og samfunn sammen. De tusenvis av bøkene i hyllene, sortert og klassifisert, gjør det mulig for leserne å utvide og øke sin kunnskap. Lesesalene er et trygt sted der folk samles for å arbeide, forske, lære eller snakke om det de brenner for. Gamle eller moderne bygninger, de huser all kunnskapen som finnes i bøker og mye mer, kunstverk, inkunabler ... bibliografiske skatter i unike rom. Her er de vakreste bibliotekene i verden.


30 livsstilsendringer som reduserer hverdagsstress

Du sliter med å holde øynene dine åpne ved kontorpulten. Hjertet ditt dunker. Ikke bare dunker; det slår raskere og raskere. Musklene dine verker ubehagelig i bakgrunnen og, i et kort øyeblikk, føles det faktisk ut som om du kanskje må kaste opp. Hvis disse avslørende tegnene høres kjente ut, kan det være du opplever et alvorlig stressanfall. Folk rangerer stressnivået sitt til i gjennomsnitt 4,9 på en skala fra 1 til 10, ifølge Den amerikanske psykologiforeningen. Kontinuerlig stress kan påvirke din psykiske tilstand på en rekke ulike måter. Dette kan være alt fra kortvarige problemer, som for eksempel magesmerter og søvnløshet, til mer langvarige konsekvenser, som infertilitet og en høy risiko for hjerteproblemer. Er du klar for å gjøre en positiv endring på livsstilen din? Da har du kommet til rett sted. Selv om det kanskje ikke fjerner stressårsakene dine over natten, finnes det noen hverdagslige stressdempende teknikker som du kan prøve. Her er 30 små, men likevel betydelige livsstilsendringer du kan gjøre, som vil hjelpe deg å stresse ned og finne roen.


Kiwi satt opp priser med over 50 prosent: – Folk blir sure

Kiwi sier de er prispresserne, men i går presset de prisen opp på mange varer.


20 måter du kan forbedre din emosjonelle intelligens på

Vi vet alle hva IQ er – det står for intelligenskvotient – men hva med EQ? Denne målestokken for emosjonell intelligens tar for seg fire essensielle evner: evnen til å oppfatte følelser, evnen til å vurdere og generere følelser for å bistå tankeprosesser, evnen til å forstå følelser og følelsesmessig kunnskap og evnen til å regulere følelser refleksivt for å vokse følelsesmessig og intellektuelt. Og det er her strategiene på denne listen kommer inn: Ved å forbedre din emosjonelle intelligens kan du oppleve fordeler som økt personlig lykke, lykkeligere forhold og forbedrede jobbprestasjoner.


Paris Haute Couture 2023: look av Chanelmoteshow , bilder

Brodert på korte kjoler av tweed og kjoler, kattunger, corgier, kaniner og svaler vises som deler rampelyset med fawns og kameliaer, emblem av Chanel. Elleve monumentale dyr, skapt av Xavier Veilhan skjuler modellene, som deretter åpner for å slippe dem ut. Kjolen Chanel låner de estetiske kodene fra kvinneuniformer: flosshatt, papillon, støvler, satengkappe, plissert skjørt, dobbeltbrystede jakker eller med haler, smoking, paillettesskjorte: det er i majorettes poesi at Virginie Viard finner sin inspirasjon. Kjoler og jumpsuits leker med overlappinger, transparenter, flounces og blonder.


Vaner fra barndommen som påvirker voksenlivet

Tro det eller ei, men mye av det som foregår i barndommen har innflytelse på vårt voksne liv og helse. Enten det er å plukke seg i nesen, sove med lyset på eller bite negler, den biologiske siden av disse harmløse uvanene viser seg å ha avgjørende konsekvenser mange år senere Klikk igjennom for å se hvilke uvaner du hadde i barndommen som kan ha innvirkning på livet ditt i dag som voksen.


5 leker for å underholde hunden hjemme

Hvordan underholde våre firbente venner når de er hjemme alene? Noen ganger blir vi tvunget til å forlate våre lodne venner hjemme, men hva gjør de når vi ikke er der? Kjedsomhet kan noen ganger ta over, og de som betaler prisen er møbler, sko, tøfler, kort sagt, alt som skjer innen rekkevidde kan bli bitt, spist osv. I dette galleriet gir vi deg noen tips for å underholde hunden din, la oss oppdage dem sammen.


Legene trodde en sunn baby var født – men da de så på navlestrengen skjønte de situasjonen

Ni måneder med graviditet kan være en veldig spennende tid, men også en veldig nervøs tid. LES MER: Far mister begge beina når han redder sine små døtre fra snøfreserulykke under skitur LES MER: Politiet tar kvinnen på fersken på en parkeringsplass – ett blikk inn i bilen og sirenene starter Alt som skjer med en kvinne og hennes kropp påvirker også babyen i magen hennes. Enhver forstyrrelse eller sta...


GUIDE: Skreimølje med ny vri

Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.


Kaninens år: de 6 egenskapene til mennesker født under dette tegnet

Kaninens år: Hva er kjennetegnene til mennesker født under dette tegnet i den kinesiske dyrekretsen? Den kinesiske dyrekretsen har et nytt tegn hvert år, og syklusen begynner hvert tolvte år. Det kinesiske stjernetegnet Kanin er det fjerde tegnet i syklusen. Fra begynnelsen av det 20. århundre er kaninens årstall 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. De fem kinesiske elementene (tre, ild, jord, metall og vann) er tildelt hvert tegn, samt ett for kaninens år. Dette skaper en femfoldig syklus. Hva er de viktigste egenskapene til mennesker født under dette tegnet? Bla gjennom galleriet for å finne det ut:


Filutforsker relanseres med nytt utseende og nye funksjoner

Det var tilsynelatende bare starten da Microsoft for kort tid siden oppdaterte Filutforsker med faner. En mer omfattende oppdatering av Filutforsker er på vei.


Historiske "fakta" som er alt annet enn faktiske

Historien har en måte å holde seg i live, lære oss hvor langt vi har kommet og illustrerer hvordan menneskets natur både har forandret seg og klarte å forbli den samme på en og samme tid. Imidlertid blir noen ganger pynting på fakta og rett og slett unøyaktige hendelser en del av historien, maskert som faktiske episoder. Fra hvem som bygde de egyptiske pyramidene til hva ninjaene faktisk hadde på seg, er historien fylt med misforståelser og feilaktige antagelser. Har du mistolket noen myter for å være historiske fakta? Bla gjennom galleriet og finn det ut.


Kjendiser som har gitt opp veganisme

Det er offisielt: Waka Flocka Flame har sluttet å være veganer. Hvis du ikke var klar over at rapperen var veganer, er du ikke alene om det. Grunnen til at Waka Flocka Flame kuttet ut dietten har å gjøre med politiet og med honning, men han er langt fra den første kjendisen som har sluttet med dietten. Her er alle de kjente skuespillerne, sangerne og danserne som ga opp kjøtt og deretter ga opp veganismen.


Black Opium parfyme-kampanjen med Zoë Kravitz, bilder

Det er nattens spenning i en flaske, mer subversiv og spennende enn noensinne, destillert til en ekstremt deilig duft. Bare en skvett av den svarte Graal , skinnende og dekket med vinyl, med sitt glitrende vindu, og dagen blir til en glitrende natt. Den spektakulære nye kampanjen til Black Opium åpner et nytt kapittel i sagaen med Zoë Kravitz i rollen som den siste, karismatiske alfaheltinnen. Takket være hennes superkraft gjøres dagen til en glitrende natt i alle verdens byer med en enkelt skvett Black Opium.


Triksene til en flat mage

La oss gjøre oss klare for den kommende sommeren med noen nyttige tips for å få en flat mage som er klar for badetøyet Sunt kosthold er viktig for å holde seg i form, men hva kan vi egentlig gjøre for å få en flat mage? Bekjempe vannretensjon og oppblåsthet, men hvordan gjør man det? I dette galleriet gir vi deg noen tips.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


Frokostblandinger med ulovlige ingredienser trekkes tilbake

Frokostblandingene «Lucky Charms», «Lucky Charms Chocolate» og «Marshmallow Mateys» fra USA trekkes tilbake på grunn av ulovlige genmodifiserte ingredienser.


Herlige latinamerikanske retter du må prøve før du dør

Latin-Amerika består av flere land, alle med sin egen unike kultur, tradisjoner og selvfølgelig mat. Vi har satt sammen et galleri med mat du absolutt må prøve, om du tilfeldigvis befinner deg i noen av de følgende latinske landene. Sjekk det ut!


Uventede matvarer som forårsaker dårlig lukt

Ernæring spiller en grunnleggende rolle for kroppens helse og velvære, men noen ganger kan noen matvarer vi spiser forårsake uventede problemer, for eksempel dårlig lukt. I dette bildegalleriet vil vi utforske noen vanlige matvarer som kan forårsake dette problemet. Det er spesielt noen matvarer som er kjent for å forårsake problemer med dårlig lukt, inkludert hvitløk, løk, krydret mat og alkohol. Vi vil oppdage hvordan andre mindre kjente matvarer, som tomat eller tunfisk, kan påvirke kroppslukten vår.


10 typiske frokoster i verden: har du noen gang prøvd dem?

Frokost er utvilsomt et viktig måltid, og hvert land har sin typiske frokost å nyte. Noen er kjent, for eksempel den klassiske croissanten som nytes i Frankrike eller egg og bacon som er uunngåelig i USA. Men hvilke andre frokoster har vi rundt om i verden? Det er så mange! I dag gir vi deg vårt utvalg av frokoster som bør prøves minst en gang i livet ditt. Kanskje du allerede har prøvd noen? Bla gjennom galleriet for å oppdage de 10 typiske frokostene i verden du kan prøve.


Hjemløse hunden nekter å gi slipp på mannens bein – snart innser han at krabaten vil forandre livet hans

Ofte når mennesker bestemmer seg for å skaffe en hund begynner de å lete for å finne den perfekte matchen for deres familie og livsstil. Men iblant er det faktisk slik at husdyrene velger oss istedenfor. Akkurat slik var det for en tv-reporter, midt under en innspilling. Kjæledyr er noe av det fineste vi har og kjærligheten til de små er for de aller fleste grenseløs. At hunden er mennesket...


De beste gratisprogrammene for bildebehandling

Det trenger ikke koste en formue å behandle bildene dine. Her får du favorittprogrammene våre for når du vil ha gratis bildebehandling.


Det beste på Netflix i februar 2023

Når vi går inn i årets korteste måned, har Netflix forberedt mye underholdning. Selv om det ikke er mange veldig tunge ting, er det fortsatt mange interessante og helt nye show, samt filmer med noen spektakulære navn i rollebesetningen. TV-serie Lego Friends: Heartlake Stories (begrenset serie) - 1. Gunther's Millions (begrenset serie ) - 1. Hunden på 400 millioner dollar. I løpet av de siste tre tiårene har hundens rikdommer blitt bygget inn i...


"Merkelige" iskremsmaker: vil du smake på dem?

Iskrem er en av de mest verdsatte matvarene i verden, både blant voksne og barn. Et av de mest positive aspektene ved iskrem er at den kan tilberedes på så mange forskjellige måter, og at den virkelig kan glede alle. Smakene på iskrem er mange over hele verden, fra de tradisjonelle med frukt eller sjokolade, til de mest "rare", som involverer bruk av ingredienser som for eksempel grønnsaker. Det er derfor slett ikke uvanlig å komme over spesielle smaker. Og du, hvilke smaker har du smakt? Og hvilke ville du smakt?


The Bolder: Himmelsk overnatting til skyhøye priser

Med særegen design plassert høyt over Lysefjorden har The Bolder blitt en av Fjord Norges mest unike overnattingssteder. Slik er utsikten for de som tar seg råd til en himmelsk overnatting.


De nye offentlige badene i Tokyo designet av en kjent designer, bilder

Et nytt offentlig toalettområde designet av Marc Newson som ligger under en motorveiovergang i Tokyo, Japan. Ifølge mediekilder skapte den australske designeren Marc Newson det offentlige badet, utsmykket med et tradisjonelt kobbertak, i det Shibuya området Tokyo, som en del av Tokyo Toilet-prosjektet. Toalettet er det siste tilskuddet til et byprosjekt som har sett toaletter designet av mange arkitekter, inkludert en innovativ gjennomsiktig WC som har gått viralt på internett.