Livsstil

Trending:


De verste feilene du kan gjøre hvis du prøver å gå ned i vekt

Det å gå ned i vekt krever innsats, disiplin og tålmodighet. Det er mange ting som kan hindre oss i muligheten i å gå ned disse uønskede kiloene. I det følgende galleriet kan du ta en titt på noen av de verste feilene du kan gjøre når du forsøker å gå ned i vekt.


Absurde regler om skikk og bruk fra 30-, 40- og 50-tallet.

Det å date nå i moderne tider er et skikkelig minefelt, spesielt i den digitale tidsalderen med apper, teksting og et helt nytt sett med koder og teknologiske væremåter som er mikset inn i opplegget. Det er mye du skal tenke på – du må velge de riktige plattformene, finne ut hvordan du skal bygge opp profilen din på en skikkelig måte for tiltrekke deg de rette folkene … og for all del ikke falle for falske profiler. Du må også navigere imellom tekstingen (hvor raskt er det bra å svare?), passe på å ikke bli ghosted og håndtere mange ting som handler om alt annet enn bare å treffe noen. På grunn av alle disse nye komplikasjonene, har vi kanskje opparbeidet en idé om at dating var så mye enklere før. Vi har en felles oppfatning om at romantikken “den gangen” var fylt med flørting og oppvartning, skikk og bruk var fremdeles i levende live, og det hele var innhyllet i en mystisk aura fordi du ikke kunne stalke hele den digitale historikken til hvem som helst på nettet. I tillegg kunne du lyge på alderen! Men, i fullt alvor, det å date i det 21. århundre er ingenting sammenlignet med de strenge sosiale kodene som gjaldt i første halvdel av forrige århundre. Artikler i ukeblader og hele bøker var dedikert til å lære unge voksne proper etikette, og hva som gjaldt når man skulle varte opp eller hvordan man skulle bli oppvartet. Disse sosiale reglene var veldig detaljerte og høyt respektert den gangen, men det meste har vel gått grundig i glemmeboken i dag. Fra det som i dag oppfattes som sjokkerende sjåvinistiske kjønnsrollemønstre til hinsides latterlige ting ble ansett som «dårlige manerer», i dag bryter vi stort sett alle disse reglene med glans uten å ofre de en tanke. Du blir kanskje overrasket hvor langt vi har kommet siden 1930- , 40- og 50-tallet, selv om det er tilsvarende overraskende mange som fulgte disse rådene nøye for å vurdere personligheten til den man tok med på date. Sjekk ut dette galleriet for å se de merkeligste etikettereglene fra den gang da, og nyt den friheten vi har når det gjelder dating nå til dags.


Trekker seg fra «Farmen» etter dødsbudskap: – Brutalt

Denne uken får en av deltakerne en sjokkbeskjed som preger gården.


Horoskopsmote, de beste antrekkene til hvert stjernetegn

Hvert stjernetegn har sine unike egenskaper. Kvinner i krepsens tegn er mer romantiske, Væren er utadvendt og så videre. Disse egenskapene kan også relateres til klesstilen, og hva som passer til den enkelte. Sjekk ut dette galleriet for å finne ut hvilken stil som passer deg best ut ifra stjernetegnet ditt!


Disse rasene blir de beste familiehundene

Å finne den perfekte hunden til din livsstil kan være vanskelig, spesielt hvis du har familie. Når det gjelder trivselen til barna, er det ingenting som kommer før det. Så hvilke raser blir de beste familiehundene? Bla gjennom galleriet og finn ut!


Dette har aldri skjedd i «Farmen» før: – Ikke noe tull

Nok en deltaker måtte pakke tingene sine og forlate Li gård søndag.


Enda en tvist i «Farmen»: – Vi må by på noe nytt

TV 2 vil fornye konseptet.


Morsomme måter å live opp barnerommet!

Vil du pusse opp barnerommet, men mangler inspirasjon? Disse funky ideene vil gi en kreativ, koselig og fargerik atmosfære til alle soverom, enten du er ung eller gammel! Ta en titt på disse morsomme måtene å dekorere småens soverom!


Land som har skiftet navn

Det er blitt vedtatt at Makedonia skal skifte navn. Dette landet på Balkan skal hete Republikken Nord-Makedonia, som følge av en lang konflikt med nabolandet Hellas. Det er imidlertid ikke det eneste landet som har forandret navn, mange andre land har gjennomgått lignende navnedisputter. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke land som har skiftet navn.


Vaner fra barndommen som påvirker voksenlivet

Tro det eller ei, men mye av det som foregår i barndommen har innflytelse på vårt voksne liv og helse. Enten det er å plukke seg i nesen, sove med lyset på eller bite negler, den biologiske siden av disse harmløse uvanene viser seg å ha avgjørende konsekvenser mange år senere Klikk igjennom for å se hvilke uvaner du hadde i barndommen som kan ha innvirkning på livet ditt i dag som voksen.


Vasepris: 95 millioner kroner

Den var antatt å være verd 20.000 kroner. Så ble den solgt for litt mer.


Høy IQ: Dette er verdens smarteste land

IQ-tester ble utviklet tidlig på 1900-tallet som en måte å vurdere menneskelig intelligens, har lenge blitt brukt for pedagogisk læring, vurdering av intellektuell funksjonshemming og evaluering av søkere. Selv om det er blitt stilt spørsmål ved IQ-tester de senere årene, er de forstsatt veldig mye i bruk. IQ Research har samlet informasjon fra forskjellige land og beregnet deres IQ-gjennomsnitt. Bla gjennom galleriet og sjekk ut hvilke land som har et gjennomsnitt på over 90, regnet som normal eller gjennomsnittlig intelligens.


Historiske "fakta" som er alt annet enn faktiske

Historien har en måte å holde seg i live, lære oss hvor langt vi har kommet og illustrerer hvordan menneskets natur både har forandret seg og klarte å forbli den samme på en og samme tid. Imidlertid blir noen ganger pynting på fakta og rett og slett unøyaktige hendelser en del av historien, maskert som faktiske episoder. Fra hvem som bygde de egyptiske pyramidene til hva ninjaene faktisk hadde på seg, er historien fylt med misforståelser og feilaktige antagelser. Har du mistolket noen myter for å være historiske fakta? Bla gjennom galleriet og finn det ut.


Konspirasjonsteorier som har vist seg å være sanne

Internett er fullt av konspirasjonsteorier. Mens noen kanskje høres ut som fullstendig nonsens, viste andre seg faktisk å være sant. Om flere konspirasjonsteorier vil vise seg å være sann i fremtiden er oppe for debatt. Men nå, bli kjent med de som gjorde det.


10 ting som gjør folk mindre attraktive

Visste du at det finnes ting vi kan gjøre som frastøter andre? Vitenskap bekrefter at det er forskjellige væremåter som bør unngås om vi ønsker å bli likt. Sjekk hvilke!


De mest forferdelige vitenskapelige eksperimentene gjennom tidene

Mye av det vi vet er takket være vitenskapelig eksperimentering. Selv om vi har kommet langt når det gjelder etisk behandling av de det testes på, har vitenskapelig forskning en mørk og sjokkerende fortid. I dette galleriet kan du bla gjennom noen av de mest forferdelige vitenskapelige eksperimentene som er utført.


De mest mystiske og fascinerende forsvinningene i historien

I løpet av den menneskelige historie har mange forsvinningssaker fascinert og forvirret myndigheter, familiemedlemmer og offentligheten. I noen av disse tilfellene ender den savnede personen opp med å bli funnet, mens andres forsvinninger fortsatt er et komplett mysterium. Klikk på galleriet og les om de mest mystiske og kontroversielle forsvinningene i historien!


Utenomjordiske steder du ikke vil tro eksisterte

Romreiser høres utrolig kult ut, men de fleste av oss vil aldri ha mulighet til å sjekke ut fremmede planeter. Heldigvis for deg, er Jorden stor og merkelig, og det betyr at den har en rekke andre verdener som bare venter på leting uten romskip. Click through the gallery and take a trip through the incredible landscape of the earth.


Verdens merkeligste og dødeligste flora

Vet du hvilke planter og blomster som er giftige? Det finnes noen dødelige eksemplarer der ute, beryktet flora som kan skade deg alvorlig eller til og med ta livet av deg om du ikke er forsiktig. Bla gjennom galleriet og finn ut hva du skal unngå, inkludert den mest giftige planten i verden.


Søsken på skjermen som du ikke visste ble kjærester i virkeligheten

Filmsett er kjente yngleplasser for romanser, med utallige kjendisflørter som blomstrer blant de emosjonelle scenene og dramatisk kunstig regn. Men hva skjer når du er interessert i noen du egentlig skal være søsken med? Tydeligvis er kanskje ikke det like avskrekkende! Sjekk ut dette galleriet for å se hvilke søsken på skjermen bestemte seg for å gå videre når kameraene var avslått.


Skumle fengsel fra historien som vil gi deg frysninger

Disse bygningene var en gang skremmende fengsler hvor fanger ble torturert, isolert og til og med drept. Det er sagt at noen av disse bygningene er hjemsøkt på grunn av de grusomhetene som er begått der. I dag er disse gamle fengslene museer, historiske steder og verdensarvsteder. Klikk på galleriet og bli kjent med de skumleste historiske fengslene som har blitt turistattraksjoner.


Forsøker å selge «Mesternes mester»-villaen for fjerde gang: Nå dumpes prisen

Villaen har vært på markedet i to år.


Utrolige bilder av forlatte transportmidler fra hele verden

Det å se at naturen bryter ned kjøretøy laget av oss mennesker, kjøretøy som var selve bildet på menneskets utvikling, er et imponerende og ydmykt syn. Sjekk disse utrolige bildene av fly, båter, biler og lastebiler som må ligger glemt og forvitrer blant omgivelsene de befinner seg. (Foto: Richard Felix)


De beste tipsene for å reise med barn

Å reise med barn kan være et mareritt for foreldre, men det er ting du kan gjøre for å lette kaoset på reisen hvis du reiser med barn. Klikk her for å se 30 tips når en reiser med barn!


De beste innendørsplantene for din leilighet

Tenker du på å endre ditt hjems innredning og legge til et snev av farger og liv til det? Den beste løsningen er å bringe naturen innendørs. Planter vil gi leiligheten din en munter, fargerik, sofistikert og til og med eksotisk følelse. Klikk på galleriet og sjekk ut de beste plantene til leiligheten din!


80-tallsdivaer: da og nå

Stort, kreppet hår, forferdelig sminke og store smykker. La oss bare si det med en gang: 80-tallets mote var ikke den beste. Likevel var det noen 80-tallsdivaer som så helt fantastiske ut, mens andre bommet fullstendig! Klikk gjennom dette galleriet for å se hvilke stjerner som var på topp og hvilke som misset på 80-tallet, og finn ut hvordan de ser ut i dag!


Skilt ved fødselen? Disse stjernene ser identiske ut!

Det er allment antatt at det er minst én annen person i verden som ligner ganske mye på deg. Mens noen mennesker tilbringer hele livet på jakt etter sin "fortapte tvilling", ser det ut til at disse kjendiser har funnet deres! Hvis noen av disse skuespillerne hevdet å være i slekt, ville vi ikke hatt noen problemer med å tro på det. Du ville absolutt ikke vært lettlurt om du blandet Josh Duhamel og Timothy Olyphant eller forvirrer Bryce Howard Dallas for Jessica Chastain. Sjekk ut galleriet vi har laget av skuespillere som ikke er i slekt men som definitivt kunne passertes tvillinger, søsken, lookalike eller dobbeltgjenger! Ble de skilt ved fødselen !?


30 måter å spare strøm på hjemme

Det å få regninger er aldri noe kjekt Men de må betales, det er bare et av livets sannheter. Men den gode nyheten er at noe kan gjøres for å lette på trykket. Den beste måten å gjøre regningene mindre på er å følge noen viktige energibesparende tips. Ta en titt på dette galleriet og få 30 tips til hvordan du kan spare strøm hjemme!


20 måter du kan få andre til å føle seg ubekvem uten å innse det

I daglige samhandlinger kan du ubevisst gjøre ting som irriterer folk og får dem til å føle seg ubekvem. Her er 20 oppførsler vi tror du kanskje bør dempe hvis du vil at andre skal trives i ditt selskap.


Allergivennlige hunderaser til et pelsfritt hjem

Hunder produserer flere allergener som kan gjøre at selv de mest hardbarka hundelskere lider i hundenes nærvær. Men den gode nyheten er at det finnes mange hunderaser som mister lite eller ingen pels, noe som igjen minimerer forekomsten av allergener i hjemmet ditt. Hvis du har hundallergi, men ikke kan forestille deg et livet uten en firbent venn, sjekk ut følgende galleri for en liste over allergivennlige hunder!


Fatale teknologiske katastrofer som har gått ned i historien

Selv noen av våre mest pålitelige teknologier kan mislykkes, og mange av de store ulykkene i menneskets historie kan tilskrives teknologiske feil. Den siste ulykken i mars der en bil med selvkjøring og en fotgjenger fremhevet igjen teknologiens mangler, til tross for designets presisjon og sikkerhetstiltak. I det følgende galleriet bla gjennom noen av de største og mest dødelige teknologikatastrofer hele tiden.


Dette kjøpte kjendisene på sin første store lønningsdag

Biler, hus, møbler, mat og til og med veggtapet – klikk gjennom dette galleriet for å se hva noen av de største stjernene kjøpte etter at de begynte å tjene gode penger.


Sjeldne bilder fra ikoniske øyeblikk i historien

Fotografering har muligheten til å fange øyeblikk som man ellers lett kan glemme. Sjekk ut disse utrolige bildene fra historiske øyeblikk!


Ikke legg disse matvarene i kjøleskapet!

Er du en av de som legger nesten alt som ikke er i en pakke eller eske fra matbutikken i kjøleskapet? Da gjør du deg selv en enorm bjørnetjeneste, da du ellers kunne ha gledet deg over mye mer plass og smak. Klikk gjennom for og se overraskende matvarer som ikke bør legges i kjøleskapet, basert på en liste fra Sweet and Savory, og slutt å frata deg selv de deilige naturlige smakene og konsistensene du brukte de hardt opptjente pengene dine på!


Unngå disse "sunne" matvarene og lev lenger

Tror du at kostholdet ditt er sunt? Tenk om igjen. Forbrukerne er nå mer helsebevisste enn noensinne, så næringsmiddelindustrien måtte tilpasse seg. Hvordan fortsette å selge usunne produkter til massene? Lett, merk dem som sunne! Bla gjennom galleriet og sjekk om du bruker noen av disse produktene.


Bent Høie og ektemannen går fra hverandre etter 26 år

Det forteller Bent Høie i et Facebook-innlegg tirsdag ettermiddag.


Er hunden din smart? Det kan denne rangeringen over intelligente hunderaser fortelle deg

Hunderaser er oppdelt i alle typer kategorier for å hjelpe eiere å avgjøre hvilke rase som passer best for dem. En av disse kategoriene er intelligens, noe som kan være nyttig når du leter etter en arbeidshund, eller av andre årsaker. Nettstedet Dog Breeds List rangerer raser ut i fra dyrenes evne til å forstå og adlyde på første kommando. For eksempel trenger de som er blant topp 10 færre enn fem gjentakelser og adlyder på første kommando 95% av tiden. Klikk gjennom galleriet og finn ut hvordan din beste venn gjør det på rangeringslisten.


Historiske personer og merkelige matvaner

Verdensledere, store filosofer, musikere, forfattere og vitenskapsmenn er berømte for sine bidrag til historien. Men de var mennesker akkurat som alle oss andre, og hadde sine matvaner og favorittmat. Men hva likte de å spise? Det viser seg at flere historiske personer var ganske eksentriske i matveien, mens andre var heller kjedelige. Klikk gjennom galleriet og sjekk favorittmaten til disse berømte personene.


Kjendiser du ikke visste hadde kongelige forfedre

Disse kjendisene er direkte knyttet til den britiske kongefamilien eller med en staselig slektstre. Klikk på dette galleriet for å finne ut mer om de aristokratiske båndene!


Hva betyr navnet på landet ditt egentlig?

Å navngi et land er ganske viktig, er du ikke enig? Når det er sagt, er det mange som nok ikke en gang vet navnet på landet deres betyr. Med mindre du er fra USA, har de fleste land navn som er ganske rare, noe som får oss til å gå tilbake gjennom historien for å finne den sanne oversettelsen. Ta Argentina, som oversettes til å bety "sølvfarget", oppkalt etter lyset som reflekterer Rio de la Plata. Så er det Frankrike, som oversettes til å bety "heftig" eller "modig", og legger til et dybdenivå til den franske identiteten. Klikk videre for å gjøre noen enorme funn om landsnavn rundt om i verden, og finn ut den sanne betydningen av landets navn.


«Farmen»-duoen letter på sløret om romanseryktene: – Mer romantikk mellom Andrea og meg

Det blir et hjertelig gjensyn når «Torpet»-deltakerne returnerer til Li gård.


Kritikken hagler etter dette: Mener Kanye West er «anti-svart»

Rapperen og motedesigneren har havnet i hardt vær etter kontroversielt klesplagg.


Naturlige underverk som ble skapt ved en tilfeldighet

Disse turistattraksjonene er underverk som ble skapt ved en tilfeldighet, enten på grunn av mennesker eller ved uvanlige naturfenomener. De er sanne juveler som forbløffer turister fra hele verden. Oppdag de fantastiske underverkene som ble til ved en tilfeldighet.


Farlige ting du absolutt ikke bør gjøre under tordenvær

Selv om sjansen for å bli truffet av lynet i løpet av et år er liten, mindre enn én av en million for å være nøyaktig, er det fortsatt mange faktorer som kan gi deg større risiko. Pluss, ettersom antallet og størrelsen på kraftige tordenvær ser ut til å øke med økningen i de ekstreme klimaendringene, er det bedre å være trygg og på den sikre siden. Det er noen grunnleggende regler vi alle lærer om når det gjelder torden og kraftig regn, men det er også mange overraskende ting som setter deg i fare både ute og inne. Konsekvensene av lynnedslag er alvorlige, og lynet er angivelig en av de viktigste årsakene til værrelaterte omkomne. Sjekk ut dette galleriet for å se de tingene du absolutt ikke bør gjøre når tordenværet raser.


Merkelige former for personlig hygiene i eldre tid

Verden utvikler seg hele tiden, som betyr at nye produkter og teknologier finnes opp som hjelper oss å holde den personlige hygienen på topp. I middelalderen og i det gamle Egypt tok folk vare på den personlige hygienen på måter som i våre dager bare virker merkelig. Lyst til å vite mere? Ta en titt!


«Skal vi danse»-billetter revet bort på sekunder: Fans punger ut på svartebørsen

Folk er villig til å betale flere tusen kroner for «Skal vi danse»-billetter.


Sara Emilie Tandberg frir til kjæresten hver kveld: – Skjer som regel etter sex

«Bloggerne»-profilen har allerede satt bryllupsdato – men er ikke forlovet.


De merkeligste tingene som har blitt funnet under vann

Jordens hav inneholder mange hemmeligheter, men menneskeheten har klart å avdekke noen av dem. Men alt fra tapte byer til sunkne skip fylt med skatter, er bare noen av de kule tingene som har blitt funnet under vann. Sjekk dem ut!


Forskere rangerer dyrene som er de beste alternative kjæledyrene

Dyreverdenen er fylt med glupske, ekstremt territoriale dyr som helst bør få være i fred. Men naturen har også mange dyr som er litt mildere til sinns og tilpasser seg enklere mennesker. En forskergruppe har forsøkt å studere temperamentet til dyrene for å avgjøre hvem som er vennligere ovenfor mennesker ved å gi ulike poeng. Studien som ble utgitt i tidsskriftet Frontiers in Veterinary Science og ekskluderer hunder, katter og gårdsdyr ettersom de er helt tamme. De med resultat over 0 skal være best tilpasset som kjæledyr. Se igjennom galleriet for å se hvilke dyr som passer best.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!