Livsstil

Livet i miniatyr, sjekk ut disse vakre små kreasjonene

Livet handler om perspektiv, selv om hjernen vår vanligvis foretrekker det de er vant til å se. Det er nettopp derfor en endring av perspektivet er en sunn øvelse for å holde oss på tå hev, og dette er hva disse kunstnerne oppnår gjennom sitt arbeid. Ved å lage miniatyrkunst, inkludert mat og gatescener, viser disse kunstnerne oss en ny måte å se på hverdagslige gjenstander, og hjelper oss med å utvikle en ny forståelse for det som vi ser på som dagligdags. Klikk gjennom dette galleriet for å møte disse fantastiske kunstnerne og miniatyrkunsten deres.


Verdens mest utrolige landskap sett ovenfra

Fugler har virkelig en privilegert utsikt over verden. Men med oppfinnelsen av kommersielt tilgjengelige droner, så kan vi vanlige dødelige se det samme! Fra den berømte Black Rock i Australia, til imponerende Gullfoss på Island, klikk gjennom dette galleriet for å se verdens vakreste landskap ovenfra.


2020: De 50 beste julegavene

Vi gir deg den eneste guiden du trenger for å finne julegavene i 2020.


William og Kate i sorg: - Han var hjertet i familien vår


Ekstra God Jul

Det er mørkt ute. Det er mørkt i glasset. Dette gjør meg lys til sinns.


Skjønnhet er smerte - merkelige mote

Folk har gått langt for å oppnå fysisk perfeksjon og ytre skjønnhet Men hva har vært noen av de villeste - og i noen tilfeller til og med dødelige trender som har dominert kosmetikkindustrien i fortiden? Klikk gjennom galleriet for å lære mer om noen av disse sinnsyke trendene fra historien som bragte skjønnhet til en ekstremt høy pris.


Anmeldelse: Lego Star Wars Holiday Special, Dash & Lily og Professionals

Serieguiden går denne uka gjennom to produksjoner som (kanskje) gir deg julestemning, og en som bringer tankene til 80-tallets action.


Oppskrift: God kremet blomkålsuppe

Kål er noe av det sunneste man kan spise. Her er en oppskrift på en god kremet blomkålsuppe, som er full av fiber og vitaminer.


Hvilke nøtter bør du spise for å bedre helsen?

Nøtter er fylt med viktige næringsstoffer, som gjør de til et ideelt og sunt snacks. Inkludert som en del av et velbalansert kosthold, kan de redusere risikofaktorer tilknyttet mange kroniske sykdommer. Og selv om det er sant at nøtter inneholder mye fett, så er det hovedsakelig sunt fett. Som anbefalt av Health Line, her kan du klikke gjennom nøtteknekkergalleriet for å se listen over hvilke nøtter som har helsebringende fordeler, deretter kan du lese mere om hvilke land som er de største nøtteprodusentene i verden, i henhold til Basic Knowledge 101.


Fire øvelser som trener mage effektivt – som alle kan klare

Stramme opp eller få mer veltrent mage? Det kan du nå med fire effektive øvelser.


Oppskrift: Gryterett med kål, chorizo og villris

Synes du det er en utfordring å forvandle kålen til gode retter på kjøkkenet, kan du få ny inspirasjon med denne retten.


Karianne Vilde bryter sammen etter sengekonflikt: – En idiotisk diskusjon

I mandagens episode går det en kule varmt på «Farmen».


Den rareste parringsadferden i dyreriket

Mange dyr engasjerer seg i parringsritualer og parringslek som er ganske forskjellige fra vår egen. Men når det kommer til naturen, er det ikke så viktig hvordan det skjer, så lenge reproduksjonen opprettholdes. Ta en titt på noe av dyrerikets rareste parringsadferd i følgende galleri!


Alt du bør vite om proteiner

Protein er et helt nødvendig næringsstoff og en viktig alliert hvis du vil bli sterkere, slankere og sunnere.


Oppskrift: Kålsalat med tranebær og bacon

Mange synes kål er kjedelig, men det trenger det ikke være. Denne oppskriften kombinerer tre ulike typer kål i en god salat, som både er vitamin- og proteinrik.


Fascinerende og skremmende beinkapeller i Europa

Behovet for å hedre våre døde er et av de sterkeste fellestrekkene vi mennesker deler. Det er en integrert del av alle religioner, som har utviklet forskjellige ritualer for å hylle våre kjære avdøde. Katolikker har et intrikat forhold til døden og etterlivet, og legger ofte vekt på dødeligheten vår. Beinkapeller og ossuarier er en viktig del av dette. I middelalderen og renessansen bygget munkene rundt om i Europa beinkapeller for å ære de døde og tilby et sted for bønn hvor man kunne meditere om det jordiske livets forfengelighet og menneskenes livssyklus. Klikk gjennom galleriet for å se disse uhyggelige, men fascinerende stedene.


«Sigurd fåkke p**t» tar opp voldtekt i ny sesong: – Håper på å gjøre det mørke litt gøy

«Sigurd fåkke p**t» returnerer.


Hvordan bevarer jeg treningsmotivasjonen?

Jeg har kommet i gang med løping flere ganger, men har falt fra etter en stund. Hvordan holder jeg på motivasjonen?


Her er Black Week i Nettavisens egen nettbutikk

Vi tyvstarter salget i vår egen nettbutikk. Her er kuppene du kan gjøre.


Kjærlighet kan være smertefullt – hvordan hjertesorg påvirker deg fysisk

Hvis du noen gang har fått hjertet ditt knust, er du kjent med følelsen av hvordan hele verden kollapser rundt deg og den sviktende smerten som følger med. Hjertesorg kan påvirke oss på mange måter, inkludert fysisk. I det følgende galleriet kan du lære mer om virkningen hjertesorg har på kroppen din, i tillegg til noen utprøvde og gode metoder for å helbrede smerten!


Mål for par – den ultimate bucket-listen for par

Uansett om dere har vært sammen i noen måneder eller i flere år, bør alle par ha en bucket-liste over morsomme ting de vil gjøre sammen. Klikk gjennom dette galleriet for inspirasjonen du trengte for å tilføre romantikk i forholdet ditt!


Oppskrift: Ristet brokkoli og blomkål med tigerreker


Campingliv: la disse bildene være til inspirasjon til ditt neste eventyr

Sommeren er endelig over oss og mange teller dagene til vi er ute i naturen fordi camping er ikke bare å ha fri, det er en måte å leve på! Klikk gjennom galleriet og la disse fantastiske bildene friste deg til å pakke deg ryggsekken.


Siv Jensen forlot budsjettforhandlingene etter en halvtime

Frp-leder Siv Jensen forlot forhandlingene om statsbudsjettet etter bare en halv time. Hun sier det er opp til regjeringen å finne en løsning.


Kjendiser som elsker reality-TV mer enn det du gjør

Hvem liker ikke å flykte fra virkeligheten og fordype seg i dramaet som foregår i reality-serier på TV? Du kommer til å bli overrasket over hvor mange kjendiser som elsker å gjøre akkurat dette! I det følgende galleriet kan du finne ut hvem av de superberømte Hollywood-kjendisene som elsker reality-TV, og hva som er favorittseriene deres!


Svarer på «The Crown»-kritikken: – Jeg skjønner at folk blir opprørt

Flere mener den nye sesongen stiller de kongelige i et dårlig lys.


Fansen så rødt da Kathrine Sørland delte dette bildet: – Jeg fikk så mye refs

Sørlands innlegg falt ikke i like god jord hos alle.


Ukonvensjonelle reisemål for introverte

Introverte personer elsker å reise like mye som deres ekstroverte motparter, men deres reisebehov kan ofte være helt forskjellig. Mange introverte søker stille, ensomme destinasjoner med minimal sosial stimulering, og god plass til å reflektere over og ta til seg omgivelsene. I følgende galleri kan du bla gjennom noen ukonvensjonelle destinasjoner introverte må legge til på bucket-listen.


Halle Berry fikk sin første orgasme som elleveåring: – Jeg ga den til meg selv

Deler intime detaljer i spørrerunde på Instagram.


Landene med de beste helsetjenestene i Europa

Health Consumer Powerhouse har laget en rangering av de beste helsesystemene i Europa i 2017. Nederland havnet på topp, og hadde de beste forholdene i forhold til studienes poengsystem. Sveits var på andre plass, og Danmark tok tredje. Vil du vite hvor andre land havnet på rangeringen? Finn ut her!


Sjokoladegaven du vil elske å gi bort og få

Du fortjener litt ekstra sjokoladeglede nå, og du vet garantert noen som fortjener det også.


Fantastiske steder å besøke under bakken

Disse fantastiske reisemålene er ute av syne! Bla gjennom galleriet, dykk under overflaten og avdekke noen av verdens skjulte underverk.


Foto du aldri vil tro ble tatt med mobiltelefon

Fotograferingens fremtid ligger bokstavelig talt i lommen, da mobiltelefonkameraer blir stadig mer høyteknologiske. Nå for tiden kan det være vanskelig å se forskjellen på et bilde tatt med et digitaltkamera og et som er tatt med en mobil enhet. Bla gjennom noen av de vakreste bildene tatt med mobiltelefoner i følgende galleri!


Fem tips til å spise sunt

Med disse fem tipsene kan du spise sunt og godt hver dag.


Italia ber Europa stenge alle skibakkene i juleferien – Østerrike sier nei

Italias statsminister Giuseppe Conte ber italienerne droppe skiferier i juleferien. EU oppfordres til å stenge kontinentets skibakker for å hindre koronasmitte.


Lavpunkt i karrieren: de verste filmene disse skuespillerene har spilt i

De kan ikke alle være Oscar-vinnere, men noen ganger er filmer så dårlige at du lurer på hvordan de i det hele tatt kom på kino. Fra komedier som ikke ga latter til dramaer som fikk publikum til å gjespe, sjekk ut denne listen over de verste filmene som kjente skuespillere noen gang har laget.


Utrolig vakre bilder av moderne arkitektur fra hele verden

Ingen kan nekte for at moderne arkitektur kan være vakker. Disse bygningene med rene linjer og kurver er utformet ved hjelp av utrolige fusjoner av glass, metall og stein, og har et overordnet mål: estetikk. Sjekk ut disse utrolig vakre bildene av moderne arkitektur fra hele verden!


Enkle måter å redusere plastbruken på

Plastforurensning er blitt en stor trussel mot planeten vår, noe flere og flere mennesker blir bevisste på og prøver å forandre vanene sine. Det kan kanskje føles som at små forandringer ikke utgjør noen forskjell, men det er veldig enkle måter du kan innta en mer miljøvennlig holdning på og redusere ditt miljøavtrykk. Klikk gjennom dette galleriet for å lære enkle trinn for å redusere plastbruken din i dag.


George Clooney ga kjempesum til sine beste venner: – Uten dem ville jeg ikke hatt noe

Vennene kom på middag, og dro hjem én million dollar rikere.


Tre tips til hvordan du finner en date under korona

Smitteverntiltakene og lidenskap går dårlig sammen, men heldigvis finnes det råd.


Magnus Devold og Maria Stavang ble kjærester etter Atles show


Movember: de største helserisikoene for menn

Det er den tiden på året igjen. Movember er måneden for å øke bevisstheten om menns helseproblemer. Men can meet many health complications through life, including everything from prostate cancer to mental health problems. Finn ut nøyaktig hvilke helsefarer som påvirker menn, og hva som kan gjøres for å hindre dem.


Black Week: Topp 10 elektronikk-kupp på Black Friday

Vi har gått gjennom alle salgene, og plukket våre topp 10 favoritter.


Seiersøl til seriegull

Som første lag fra Nord-Norge har Bodø/Glimt sikret seg tittelen som seriemester. Da er det på tide å finne en øl som passer til feiringen.


De merkeligste tingene som noengang har kommet ned som regn fra himmelen

Når noe annet enn regn faller fra himmelen, er det antakeligvis noe som ikke er helt bra et sted. Men, dette skjer oftere enn vi tror. Nylig regnet det forskjellige sjødyr over en kinesisk by etter at en storm hadde sugd de opp fra havet og slapp de ned i bygatene, det var The Independent som rapporterte om hendelsen. Dyr i fra sjøen er bare en av de mange merkelige tingene som har falt ned fra himmelen. Klikk gjennom galleriet for å lese mer om fenomenet!


TV 2: Elabdellaouis virustest ble lekket til mediehus – NFF anmelder

Et mediehus ble tipset om Omar Elabdellaouis positive coronatest flere timer før noen i Norges Fotballforbund var kjent med resultatet, melder TV 2.


Bobby Brown Jr., sønn av sanger Bobby Brown, er død

Bobby Brown Jr. (28) ble funnet død i boligen sin onsdag, og det mistenkes ikke noe kriminelt, ifølge politiet.


Bygg din egen Ford Ranger!

Ford mener pickupen Ranger har så stort potensialet at den kan fungere både som en lastebil, en kranbil eller hva du måtte ønske. Europa snytes for en av verdens aller mest solgte bilmodeller, Ford F-150. Amerikanerne mener at bilen ikke passer på det europeiske markedet, og har i stedet laget en modell som skal trives […] Innlegget Bygg din egen Ford Ranger! dukket først opp på Bil24.no.


Tvillinger: steder som ser helt like ut

Har du noen gang hatt lyst til å reise til Paris, Vegas, eller Lisboa? Kanskje det er byer på din bucket-list, men de er ikke i nærheten av deg. Vel, ikke bekymre deg, for det finnes andre steder rundt om i verden, som kanskje er nærmere, og som ser ut akkurat som byen du drømmer om. Klikk gjennom dette galleriet og ta en titt!


Dette innholdet fins ikke lenger