Reise

Trending:


Andalucía: stedet hvor gresk, jødisk og arabisk kultur møtes

Andalucía er det nest største autonome samfunnet i Spania. I århundrer har denne regionen klart å bevare en kulturblanding som omfavner greske, arabiske og jødiske karakteristikker. Sjekk ut galleriet og bli imponert over Andalucías kulturelle rikdom!


Britney Spears raser mot søsteren: – Hun trengte ikke jobbe for noe

– Håper boken din selger godt, Jamie Lynn!!!!, freser Britney Spears mot lillesøsteren.


En varig arv: Til ære for Martin Luther King Jr.

Martin Luther King jr. var en av de mest innflytelsesrike lederne i borgerrettsbevegelsen. Det er mer enn 50 år siden han ble myrdet på Lorraine Motel, den 4. april 1968. Livet hans ble forkortet, men hans ord og gjerninger lever videre og har fortsatt stor betydning. Bla gjennom galleriet for å se noen av de viktigste øyeblikkene i Kings liv, og finn ut mer om hvordan hans innflytelsesrike arv påvirker vår verden i dag.


Første delfinale i MGP: Frode Vassel til finalen

Frode Vassel vant kveldens gullduell og er dermed videre til finalen i Melodi Grand Prix.


Unngå disse matvarene og få en glødende og frisk hud

Forskere og leger har lenge studert sammenhengen mellom hudhelse og ernæring. Huden kan si noe om vår indre helse, og viser hvor viktig det er innta riktig ernæring. Hudproblemer som akne, tørrhet, eksem, psoriasis og fet hud kan være et tegn på en overbelastet lever. Men hvordan kan dette kontrolleres? Selv om ekspertene har forskjellige meninger om en rekke spørsmål om emnet, råder det konsensus på enkelte områder. Nettstedet Kettle & Fire har laget en liste over noen matvarer som ofte fører til hudproblemer, og kommer med noen bedre alternativer. Bla gjennom galleriet og sjekk hva du bør og ikke bør spise. Huden din vil bli takknemlig.


Sportsklokkene som er best på markedet nå

Vi har plukket ut 4 sportsklokker som er verdt å kjøpe for deg som liker å ha kontroll på treningen.


Caño Cristales: verdens vakreste elv

En flerfarget elv høres kanskje ut som et eventyr eller en fantasyfilm, men i Colombia finnes den faktisk! Caño Cristales blir ofte omtalt som den vakreste i verden. Vil du vite hvordan en elv kan ha fem forskjellige farger? Finn ut av det her!


10 ting du bør vite om padel

Padel er en av de raskest voksende idrettsgrenene i verden akkurat nå, og også her hjemme skyter padelbaner opp i turbofart. Har du allerede hoppet på trenden, eller lurer du fortsatt på hva sånn padel som folk går og snakker om egentlig er for noe?


Her kan du handle Johaugs eksklusive kolleksjon

Dipped in Gold består av 8 unike plagg i meget begrenset antall.


Mysterium: historien om Jack the Ripper

Det er muligens den mest kjente uløste drapssaken i verden. Jack the Ripper, kallenavnet til massemorderen som var aktiv i Whitechapel, London i 1888. Fem prostituerte ble brutalt drept mellom august og november det året, alle tilskrives Jack the Ripper. Klikk på galleriet og finn historien bak disse massemordene.


Ærlig talt: Dag Otto Lauritzen (65)

Dag Otto Lauritzen er kjent for å oppfordre folk til å tre utenfor komfortsonen for å bli den beste versjonen av seg selv. Det fikk han selv smake på da han deltok i et realityprogram.


Dette er den elleville historien til «Mesternes mester»-huset

Rikmannseiere, kjendisfester og kansellerte salg - dette er huset «alle» snakker om.


Vi tester gave til Valentines: -Dette er min nye favorittsjokolade

Vi har smakt oss gjennom luksussjokoladen som alle vi jenter har lyst på til Valentine's Day.


«Bloggerne»-Gisle møtte Pride-motstand da han flyttet fra byen til bygda

– Det er derfor vi fortsatt trenger denne kampen, sier Agledahl.


6 elleville hoteller du kan glede deg til i 2022

Verden er på vei til normalen, men disse hotellene er langt fra normale.


Ingen elv, ingen flyplass, ingen gårdsbruk: De største landene som mangler viktige funksjoner

De fleste land er vant til å ha flyplasser, strender, gårdsbruk og en hær, men jorden vår er like mangfoldig som vi mennesker er ressursrike. Det betyr at folk bor i alle verdenshjørner, på steder som ikke har elver, ingen skoger og ingen fjell. Bla gjennom galleriet og se noen eksempler på de største landene som mangler en av disse viktige funksjonene eller infrastrukturene som mange av oss tar for gitt.


Hvilken hunderase bør du velge, basert på stjernetegnet ditt?

Å velge hund kan være krevende, men du kan gjøre beslutningen mye lettere ved å lære om hvilke raser som passer best til ditt stjernetegn. Hvis du sjekker stjernetegnet til noen du dater, hvorfor ikke finne ut om du og din livslange firbente venn også passer sammen? Klikk gjennom for å se noen av de beste potensielle valpene i henhold til tegnet ditt.


Helgetilbud hos Anton Sport: 20-50 prosent rabatt på piggsko og vanntette sko

Anton Sport imponerer enda en gang med sitt helgetilbud. Denne helgen tikket det inn et tilbud som kommer litt ekstra godt med i disse glatte månedene.


Dette er det kaldeste bebodde stedet på kloden

Forestill deg at du er hjemme, våkner opp om morgenen, går ut ytterdøra og får servert -50°C grader. Hvis det virker som en forferdelig måte å starte dagen på, da kommer du til å elske å bli bedre kjent med det kaldeste bebodde stedet på planeten. Stedet heter Oymyakon, og ligger i den nordøstlige delen av Russland. Her har de registrert temperaturer som har vært helt nede på vanvittige -70°C. Det virker kanskje ikke sannsynlig, men denne russiske byen og de som bor der er vant til kulda. Når det blir så kaldt fryser faktisk øyenbrynene. Det er en sånn kulde som faktisk verker i skjelettet. Stolt referert til som "kuldepolen". Det bor rundt 500 mennesker i Oymyakon. Midt på vinteren i Oymyakon, er det bare noen timer dagslys. Til tross for kulda, så har de det bra i Oymyakon. Av bildene som ligger på Instagram, er det tydeligvis populært å ta selfies med frosne, hvite øyebryn. Et annet fascinerende vinterbilde ble tatt av Petr Chugunov, en fotograf fraYakutsk. Han fotograferte en ballerina som poserte i de snødekte gatene. "Jeg tok faktisk bildene av ballerinaen ute i minus 41, de er ikke photoshoppet,” fortalte han The Siberian Times. “Det var min idé, egentlig er det et prosjekt jeg har, å fotografere ballerinaer i bygatene”, sa Chugunov. Lyst til å forvandles til en ispinne? Den frosne sminken og de utrolige omgivelsene gjør nå at Oymyakon har blitt et reisemål for turister, men det er bare for de modigste. På en annen side, hvis du foretrekker varmen og ikke engang kan forestille deg selv på en slik plass, klikk på galleriet og kikk på naturens fryseboks fra et eller annet sted som er varmt og koselig. Lær mer om denne frosne landsbyen, og se vakre vinterbilder som tiltrekker seg turister til tross for temperaturene.


Enkle livsstilsendringer som hjelper miljøet

I en ideell verden ville hver person arbeide for å forandre sine vaner for å hjelpe miljøet - planeten ville sikkert være takknemlig! I dette galleriet har vi satt sammen noen enkle vaner du kan adoptere som i stor grad kan hjelpe Jorden vi alle deler. Sjekk det ut!


Den ekte peruanske regnbuen du faktisk kan gå på

Hva befinner seg i enden av regnbuen? For noen er det en potte med gull, for andre en religiøs beskjed. Noen har til og med laget sanger og poesi om disse fantastiske naturfenomenene. Men hva om vi fortalte deg at det faktisk finnes en regnbue i virkeligheten som du kan besøke, røre og gå på? Dette stedet er alt annet enn en optisk illusjon - det kalles Vinicunca, og hvis du reiser til Sør-Amerika, kan du besøke det selv. Klikk her for å finne ut mer om Perus regnbuefjell!


Kjendiser som ble funnet døde på hoteller

Opp igjenom årene har mange kjendiser blitt funnet døde på hotellrom. Enten det var av overdose eller hjerteinfarkt, de følgende kjendisene døde tragisk og så alt for unge. Finn ut hvem de er i dette galleriet.


Den fantastiske historien til øya som er et alderdomsparadis

På den lille greske øya Ikaria, som har et areal på bare 254,4 km², skjer det noe underlig med menneskene som bor der. Det er som om de har oppdaget eliksiren til et langt liv – de har langt større sjanser for å leve til de er 100, og sykdommer som lungekreft har bortimot forsvunnet. Dan Buettner er grunnleggeren av Blue Zones-prosjektet, som ble opprettet for å studere geografiske områder med usedvanlig lang levetid. Han begynte å se nærmere på Ikaria, "øya hvor folk glemmer å dø". Klikk gjennom galleriet og finn ut mer om disse øyboernes nøkkel til et lengre og sunnere liv.


«Mini» Jakobsen tapte årets første tvekamp i «Farmen kjendis»: – Aldri hatt en større nedtur i livet

«Farmen kjendis»-oppholdet ble kort for den tidligere fotballstjernen.


Märtha Louise skaper overskrifter i utlandet: – Gikk inn i depresjon

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om tiden etter dødsfallet til tidligere ektemann Ari Behn. Nå er hun på forsiden av flere internasjonale medier.


Storbritannias prins Andrew sier fra seg sine ærestitler

Den omstridte britiske prins Andrew har gitt fra seg sine titler som følge av overgrepsanklagene mot seg.


Kjendiser som har blitt utestengt fra andre land

Å være kjendis innebærer med mange fordeler, inkludert muligheten til å reise rundt i verden, men det betyr også at det er et høyere kontrollnivå rundt en kjendis oppførsel eller politiske holdning - og noen land tolererer ikke det. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvilke stjerner som har blitt utestengt fra andre land!


Mange år med klapp og kos - dette er hunderasene med minst helseplager

Det å velge en hund som nytt familiemedlem kan være en være vanskelig, ettersom det er så mange aspekter som bør vurderes Hvor lett hunden sosialiseres, treningsbehov og barnevennlighet - er alle viktige egenskaper som potensielle hundeeiere på ta med i vurderingen. Men en annen viktig adferd som ofte blir oversett, er helse. Noen hunderaser er mer utsatt for visse sykdommer og kan derfor kreve mer pleie og flere turer til veterinæren enn andre. Heldigvis har nettstedet CertaPet listet opp de sunneste hunderasene som lever fullverdige liv hvis de får godt stell og pleie. Se igjennom galleriet for å se hvilke hunder som lever lengst.


Kanye West under etterforskning for vold

Kanye West er mistenkt for å ha slått ned en fan.


De mest fantastiske klostrene på planeten

Disse imponerende klostrene er blitt symboler for landene de ble bygget i. Disse bygningene er fulle av historie, gamle relikvier og fascinerende arkitektur. Hvis du liker ekte historiske skatter, så vil du elske dette galleriet. Sjekk det ut!


Kylie Jenner satte ny Instagram-rekord

Kylie Jenner tar plassen som dronningen av Instagram.


De lengste elvene i verden

Disse elvene renner alle steder på jorden, gjennom fantastiske landskap som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Disse gigantiske elvene er verdens naturlige underverk. Sjekk de ut i galleriet!


1883: Dette er den beste serien nå

Den nye westernserien slår knockout på de andre i ukas avstemning.


Vatnajökull: på innsiden av islands majestetisk isgrotter

Et landskap som endres i henhold til årstiden. Se mer fra de fascinerende isgrottene i Vatnajokull nasjonalpark på Island, som tiltrekker besøkende fra hele verden. Du vil finne ut at i tillegg til de vakre grottene tilbyr landet også et bredt utvalg av unike, naturlige underverk. Nyt det!


Slående: de vakreste naturlandskapene i Brasil

Det naturlige landskapet i Brasil virker som noe rett ut av en drøm, og trekker til seg flere og flere turister. Dette er et ekte naturlig underverk! Her vil vi vise deg noen av juvelene i dette landet, sjekk det ut!


10 ting som gjør folk mindre attraktive

Visste du at det finnes ting vi kan gjøre som frastøter andre? Vitenskap bekrefter at det er forskjellige væremåter som bør unngås om vi ønsker å bli likt. Sjekk hvilke!


Prins Harry går til sak for å få lov til å betale for politibeskyttelse

Prins Harry går rettens vei for å få vurdert beslutningen om at han ikke kan betale for politibeskyttelse av egen lomme når han er i Storbritannia.


Tommy Rustad ble førstemann til å forlate «Mesternes mester»: – Fryktelig bittert

Konkurransen er i gang.


Stadig flere løper, men vi løper saktere

Vi elsker å løpe, men det er likevel et tall som skiller seg ut. For vi løper saktere, viser en undersøkelse.


Renovasjonshistorie, byløkker og skeiv historie: Slik var Stensparken før

Renovasjonshistorie, byløkker og skeiv historie: Slik var Stensparken før Stensparken er en yndig park, men visste du at her holdt en av byens minst populære arbeidsmann til? Og at Stensparken ble etter hvert et hemmelig møtepunkt for én spesiell gruppe? Se historien om hvordan Stensparken ble til, og hvem som møttes her i skjul. Dette er sj...


De beste hunderasene å ha i en leilighet

Hunderaser, personlighet og det individuelle behovet til hunden er noe som må vurderes når du velger et kjæledyr. Hvis du bor i en leilighet, er det noen raser som passer bedre til din livsstil enn andre. Sjekk ut de beste hundene å ha hvis du bor i en leilighet.


Underlige nederlandske skikker og tradisjoner

Hvis du planlegger en tur til Nederland, er det greit å bli kjent med noen av de nederlandske skikkene og tradisjonene først. Det kan være du blir litt overrasket over hvordan de gjør visse ting. Klikk gjennom dette galleriet og lær mer om de underlige tradisjonene i dette fascinerende landet, ifølge en som kjenner det fra innsiden.


Kjendiser som har giftet seg i Italia

Alle vet at Italia er et magisk land: det byr på utsøkt mat og en mye historie, kombinert med et nydelig bakteppe. Ikke rart at så mange kjendiser har valgt å tilbringe den viktigste dagen i deres liv der! Inkludert steder som Firenze, Comosjøen og romantisk Venezia, sjekk ut alle kjendiser som har giftet seg i eventyrlige Italia!


Lansering: Her får du tak i de nye Garmin-klokkene

Årets nyheter fra Garmin er endelig her. Her finner du Fenix 7 og Epix 2.


Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen i bilulykke: – Aldri vært med på verre

Skulle på hyttetur da ulykken inntraff.


Disse forlatte stedene er gjenvunnet av moder jord

Naturkreftene overgår uten problemer alle menneskeskapte konstruksjoner. Det kan kanskje ta noen år, men moder jord har gjenvunnet disse forlatte stedene som en gang ble brukt av mennesker av ulike grunner. Fra Kina til Ukraina har forskjellige arter av fauna og flora tatt over disse stedene, og gjort noen av dem til turistattraksjoner. Klikk her for å se de forlatte stedene som er gjenvunnet av moder jord.


«Mesternes Mester»-Nadya ble sendt på akuttmottaket etter stygg skade

Det gikk galt for den tidligere danseren under fredagens episode av «Mesternes mester».


Den overraskende sannheten om 'blåmandag', og hvordan det kan overvinnes

Mandagsfølelsen kan være ille nok, men en gang i året er det en mandag som er betydelig mer 'blå' enn alle de andre. I år faller den mest deprimerende mandagen på den 17. januar. Vi snakker selvsagt om 'blåmandag'. Klikk gjennom galleriet for å finne ut alt du trenger å vite om den spesielle tradisjonen som har fascinert oss over lang tid, og lær hvordan å overvinne denne tilstanden. Det viser seg at det er en overraskende historie som ligger til grunn for blåmandag, som kanskje kan forandre alt.


Hudfletter slakt på «Kjendis Farmen»

Det er tid for slakt på gården, det vekker både sterke reaksjoner og kritikk på gården.


30 grunner til at Jamaica er den beste destinasjonen i karibien

Denne øya midt i Karibien har blitt stadig mer populær de siste årene. Jamaica er et fristed for natur og strender, og det er derfor det tiltrekker seg så mange turister fra hele verden. Klikk gjennom dette galleriet for å lære mer om Bob Marleys fødested!