Livsstil

Trending:


9 trender moteprofilene digger akkurat nå

Influenserne har talt: Dette trender nå.


Logan Paul skaper kaos i Tromsø: – Hent ungene hjem for kvelden

Troms politidistrikt melder onsdag ved 21.40-tiden at de er bekymret over et stort antall unge i Tromsø sentrum. Årsaken er YouTuberen Logan Paul.


«Farmen»-Thorvald røk ut rett før finaleuken: – Angrer på én ting

Hadde Thorvald Nyquist visst på forhånd hvordan tvekampen skulle ende, hadde han valgt en helt annen motstander.


Hans-Erik Dyvik Husby begraves 9. desember

Artisten gikk bort 19. november.


Julie Bergan går nye veier: Åpner eget treningssenter

– Skjer dette virkelig? skriver Julie Bergan på Instagram.


Denne forlatte franske landsbyen er alt annet enn stille

Litt over 10 km fra Charles de Gaulle flyplass ligger landsbyen Goussainville - Le Vieux Pays som ligner på en spøkelsesby. Fullt av forlatte hus og øde gater, sjekk ut atmosfæren i denne merkelige lille byen i Val-d'Oise.


Kjendiser som allerede var rike før de ble berømte

Berømmelse går ofte hånd i hånd med rikdom. Og mens noen av våre favorittkjendiser begynte økonomisk på bunnen, vokste andre opp i velstående familier og trengte ikke å bli kjent for at de skulle bli kalt rike. Klikk gjennom galleriet og ta en titt på kjente mennesker som allerede var velstående før de sto opp til stjernen.


De vakreste nasjonalparkene i verden

På slutten av 1800-tallet begynte USA et insentiv for å beskytte naturlandskap. "Trenden" spredde seg, og heldigvis gjør nå flere regjeringer en innsats for å beskytte sine naturområder. Klikk her for å se verdens vakreste nasjonalparker!


Pannelugg er tilbake: hvordan kjendisene rocker den nye hårtrenden

"Baby bangs" har blitt stadig mer fasjonable. Flere kjendiser har adoptert denne frisyren, som i noen tilfeller har blitt stjernenes varemerkeutseende! Sjekk ut de forskjellige typene pannelugg som brukes av stjernene, og bli inspirert!


Knuser søvnmyten: – Jeg tror mange tenker sånn

Når kan man ta et glass? Dette svarer Av-og-til.


De mørke hemmelighetene dyrehagene ikke vil at du skal vite om

Dyrehagene har vært populære i mange år, og de blir besøkt av tusenvis av folk over hele verden hver dag. I dette galleriet kan du lære mere om dyrene du møter, og hverdagslige gjøremål i dyrehagen.


Kjendiser du ville ha elsket å ha som besteforeldre

Mens de fleste er vanligvis ganske fornøyd med familiene de ble født inn i, er det alltid morsomt å forestille seg hva-hvis, bare for moro skyld. Hva om du kunne velge familien din? Hva om besteforeldrene dine var kjendiser ?! Hvis du kunne drømme opp det perfekte paret, hvem ville du velge? Klikk gjennom dette galleriet for å se om de valgte stjernene dine gjorde listen.


Kjendiser som har vært med i kulter

Noen av disse Hollywood-stjernene vokste opp som medlemmer av en kult. Andre valgte å bli med i en religiøs sekt når de var voksne. Ta en titt!


«Roaster» Thomas Gjertsen på direkten

«Roaster» Thomas Gjertsen på direkten DET GAMLE TEATERET (Nettavisen): Komikerne Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød var i perlehumør på den gule løperen før den store musikkfesten P3 Gull på NRK. I intervju med Nettavisen får komiker-kollega Thomas Gjertsen «gjennomgå». Blir du imponert? Se videoen over og bedøm selv! Se også: Les ...


Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen

Vinneren er enda ikke sikker på hva de 500.000 kronene skal brukes på.


Morten Sundli legger fotballskoene på hylla for godt: Dette skal han gjøre nå

– Jeg mistet lysten til å spille fotball, sier Sundli til Nettavisen.


Den dominikanske republikk: Lær mer om denne karibiske perlen

Ta deg en virtuell reise og lær mer om Den dominikanske republikk! Denne øyen i Karibia grenser til to hav, og tilbyr vakre strender og en rik historie. Klikk gjennom galleriet og oppdag sjarmen til Den dominikanske republikk!


Sverige «bjuder upp» og du kan vinne 18 millioner!(*)

Er du klar for en ny dans med svenskene? Denne onsdagen kan få tidligere midtukedager i høst til å blekne.


«Machine Gun Kelly» ser rødt etter manglende Grammy-nominasjoner: – Hva faen er galt

Colson Baker nekter å tro at han ikke er nominert i en eneste kategori.


De bestselgende bilene noensinne, fordelt på land

Bilsalget endrer seg hvert år, og selv om visse bilmodeller dominerer markedet i noen land, er de langt fra det mest populære valget i andre. Hvert land har sin favorittmodell, og antall salg gjennom årene gjenspeiler dette. Noen vil kanskje ikke være så populære i dag fordi de ikke lenger er i produksjon, men forlater ennå ikke førsteplassen i salg. Andre modeller har imidlertid vært i produksjon i mange år, og fortsetter med høy rangering til tross for de nye modellene som kommer hvert år. Bla gjennom galleriet og bli kjent med hvilke biler som er mest populære i hver nasjon.


Den mystiske forhistoriske byen bygget på et korallrev

I et avsidesliggende område i det vestlige Stillehavet ligger et fantastisk og samtidig nifst uløst mysterium: ruinene av oldtidsbyen Nan Madol. Med beliggenheten like ved den østlige bredden av den mikronesiske øya Pohnpei, er denne en gang så mektige forhistoriske byen, bygget av nesten 100 geometrisk formede menneskeskapte steinøyer, og er den eneste oldtidsbyen som er bygget over et korallrev. Ingen er sikre på opprinnelsen, og heller ikke hvorfor noen ønsker å bygge en by langt fra matforsyninger og vann, og likevel er ruinene omsluttet av historier og sjel. Sjekk ut galleriet for et kort besøk på stedet og ta reisen tilbake i tid.


Kjendiser som er HIV-positive

Noen kjendiser foretrekker å holde sitt privatliv så hemmelig som mulig, mens andre ikke har noe problem med å dele det med publikum. Når stjernene deler sine historier om viruset, har de imidlertid en tøff rekke med problemer, blant annet fordommene mot mennesker som bærer viruset, men de gir også mennesker med HIV en større plattform. Klikk gjennom for å finne ut hvilke kjendiser som har offentliggjort at de er HIV-positive.


De majestetiske dyrene i Arktis

Økosystemet på jordens nordlige halvkule er et av de mest unike vi har. Klimaet er så kaldt at det er nesten ubeboelig, men det yrer likevel av dyreliv her. I de næringsrike farvannene lever noen av de største skapningene på jorden, så vel som noen av de minste. Bla gjennom galleriet for å se bilder av de majestetiske dyrene som lever i arktiske strøk.


#Throwback: gamle kjendisbilder

Er det ikke sprøtt hvor fort tiden går? Årene bare raser av gårde, og disse sjarmerende bildene av berømte ansikter er et levende bevis på det. Klikk gjennom galleriet og ta en titt på disse søte bildene!


Kjør de lengste veiene på jorden

Det er mange motorveier som er så lange at det virker som de aldri tar slutt. Bare se på Route 66, en helamerikansk vei som er 3,940 kilometer lang. Route 66 er en av de mest kjente veiene i verden, men dem er ikke lengst. Spenn deg fast og ta en tur med dette galleriet for å utforske de lengste veiene på jorden.


Vintips og musikkfavoritter til helgen: Veslemøy Hvidsten fra Nektar Vinbar

Veslemøy Hvidsten har slukket tørsten til flere kjendiser og influensere. Hun vet hva hun snakker om når det kommer til vin.


Horoskopsmote, de beste antrekkene til hvert stjernetegn

Hvert stjernetegn har sine unike egenskaper. Kvinner i krepsens tegn er mer romantiske, Væren er utadvendt og så videre. Disse egenskapene kan også relateres til klesstilen, og hva som passer til den enkelte. Sjekk ut dette galleriet for å finne ut hvilken stil som passer deg best ut ifra stjernetegnet ditt!


Forfattere som hatet filmatiseringen av bøkene sine

Listen over bøker som har tatt steget til lerretet er lang og variert – med alt fra 'Frokost hos Tiffanys' til 'Ringenes herre'. En rekke filmatiseringer er vellykkede, og har vunnet Oscar-premier og blitt kultklassikere. Andre har endt i ingenting eller som en publikumsflopp. Men den største kritikken kommer fra forfatterne selv. Det er faktisk mange forfattere som hatet Hollywoodversjonene av sine egne bøker. Ta en titt på dette galleriet og møt romanforfatterne som ikke var videre fornøyd med disse filmatiseringene.


Julespalten: Hanne Krogh (65)

«Reisen til Julestjernen»-veteranen elsker en tradisjonell jul, men en allergi mot juletrær og julestjerner setter noen begrensinger.


Disse bildene ble for mye for Instagram: Nå slår Madonna (63) tilbake

– Det forbløffer meg, skriver sangeren på Instagram.


Disse nettbutikkene har fremdeles salg

Salgene er ikke over helt enda. Vi gir deg oversikten.


Berømte filmplott som er ødelagt av moderne teknologi

Tenk på alle filmene du har sett som handler om karakterer med falske identiteter, som går seg vill på et nytt sted eller ikke klarer å kontakte en person. Vi lever i en tid hvor teknologien er så viktig for oss og forandrer samfunnet vårt så raskt at det er blitt mer utfordrende å lage troverdige filmer som publikum kan forholde seg til. Mange kjente filmplott er blitt utdatert fordi den nye teknologien har forandret hverdagen vår fullstendig. Klikk gjennom galleriet for å se tilfeller der digitalisering, nettsteder eller apper har ført til at handlingen i flere kjente filmer føles utdatert og irrelevant.


«Selling Sunset»-stjernen Christine Quinn anklages for å ha forfalsket sin egen graviditet

Realityprofilen går hardt ut mot ryktene.


Bradley Cooper havnet midt i knivdrama på t-banen: – Var et lett offer

Letter på sløret om dramatisk hendelse.


Bernard Arnault (72) er motebransjens mektigste

Kan Bernard Arnault endre moteindustrien?


Vanvittige optiske illusjoner som gjør at du lurer på om du ser ting

Vi bruker synet vårt hver dag. Men kan vi alltid stole på det vi ser? Disse utrolige optiske illusjonene vil få deg til å gni deg i øynene og lure på deg selv! Klikk gjennom dette galleriet og ta en titt på disse overveldende bildene.


Superøkt: Bli sterk uten vekter

Hvorfor løfte vekter når du kan løfte deg selv?


Petter Schjerven vant «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis»: – Overrasket meg selv

Petter Schjerven vant «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis»: – Overrasket meg selv Se vinnerøyeblikket i videoen under: Birk Ruud (21), Petter Schjerven (54) og Mona Berntsen (31) kjemper søndag kveld om tittelen som «Norges tøffeste kjendis» - en kamp som viser seg å bli svært tøff for samtlige. Forrige uke startet nemlig finalen i TVNo...


Høy IQ: Dette er verdens smarteste land

IQ-tester ble utviklet tidlig på 1900-tallet som en måte å vurdere menneskelig intelligens, har lenge blitt brukt for pedagogisk læring, vurdering av intellektuell funksjonshemming og evaluering av søkere. Selv om det er blitt stilt spørsmål ved IQ-tester de senere årene, er de forstsatt veldig mye i bruk. IQ Research har samlet informasjon fra forskjellige land og beregnet deres IQ-gjennomsnitt. Bla gjennom galleriet og sjekk ut hvilke land som har et gjennomsnitt på over 90, regnet som normal eller gjennomsnittlig intelligens.


Disse kjendisene feirer ikke jul

Mens det feires jul rundt om i verden, er det ikke alle som deltar i feiringen, der i blant noen Hollywood-kjendiser. Det er mange kjente ansikter som ikke feirer denne julen. Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut hvem de er.


«Farmen»-Thorvald avslører budskapet bak den mystiske detaljen: – Sendte en skjult hilsen

Seerne har bitt seg merke i en helt spesiell detalj. Nå forklarer «Farmen»-Thorvald hva sirkelen på klærne hans betyr.


Politiet: – Hent ungene hjem for kvelden

Troms politidistrikt melder onsdag ved 21.40-tiden at de er bekymret over et stort antall unge i Tromsø sentrum.


Dette var årsaken bak Måneskins drastiske endring på den røde løperen

Rockebandets smokinger var trolig et stikk til italiensk politiker.


Lavpunkt i karrieren: de verste filmene disse skuespillerene har spilt i

De kan ikke alle være Oscar-vinnere, men noen ganger er filmer så dårlige at du lurer på hvordan de i det hele tatt kom på kino. Fra komedier som ikke ga latter til dramaer som fikk publikum til å gjespe, sjekk ut denne listen over de verste filmene som kjente skuespillere noen gang har laget.


Kjendiser i førersetet

For kjendiser som liker å kjøre er det å eie en dyr bil den mest åpenbare måten å uttrykke rikdommen og berømmelsen på. Det handler om status, det handler om bling! Andre har rett og slett forelsket seg i bilen. De er lidenskapelige bilentusiaster som beundrer og samler sjeldne biler. Bla gjennom galleriet, og ta til veien for å sjekke ut disse stjernene i bilene sine, med noen overraskelser underveis.


Nektet å ta helt farvel: Tok med seg «Farmen»-katten hjem

Thorvald Nyquist bestemte seg for å adoptere «Farmen»-katten Mons.


Har du en dårlig dag? Da vil disse fotoene vil garantert hjelpe

Internettets beste gave til menneskeheten er dets endeløse kapasitet til å lagre informasjon. World Wide Web har noen morsomme skatter gjemt i dypet, som du bare må le av hver eneste gang. Klikk gjennom galleriet og sjekk ut disse morsomme bildene som garantert forbedrer en dårlig dag.


Disse kjendisene har nå vanlige jobber

Ikke alle kan forbli relevante i en bransje som stadig ser etter nye ansikter. Skuespillerene blir eldre, og det blir vanskeligere å få roller som passer alderen deres. Mange klarer å fortsette som skuespillere, mens andre prøver å få endene til å møtes på andre innovative måter. Klikk på galleriet og finn ut hvem de er!


Kjendiser som har kriminelle foreldre

Det er ikke alle kjendiser som er født med en sølvskje i munnen. Mange populære stjerner har hatt det vanskelig i livet. Vi tenker spesielt på kjendiser som vokste opp med kriminelle foreldre. Jackie Chan, for eksempel, er en av verdens mest kjente filmstjerner. Men visste du at foreldrene hans var involvert i en forbrytelse som var så oppsiktsvekkende at det ble laget film om paret? Klikk på galleriet for å se flere kjendiser med kriminelle foreldre.


Kanye West: – Gud ønsker å se oss gjenforent

Kim Kardashian og Kanye West står midt oppe i en skilsmisse, men onsdag kveld avslørte rapperen at han tror de skal finne sammen igjen.